Webinar Thomashuis-ondernemerschap

Als zorgondernemers draaien jullie aan de knoppen en is zingeving nooit ver te zoeken. Tijd, persoonlijke aandacht, levensgeluk en keuzevrijheid. In jullie Thomashuis bieden jullie een warm thuis en maken jullie het verschil. Ontdek de mogelijkheden van het leven als Thomashuis-ondernemer tijdens een interactieve webinar: hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Thomashuis iets voor jullie is. Aanmelden kan onderaan deze pagina!

Een aantal keer per jaar organiseren wij een informatiemiddag voor mensen met serieuze interesse in het zorgondernemerschap. Vanwege het coronavirus hebben wij de letterlijke informatiemiddag op donderdagmiddag 16 april 2020 in Thomashuis Boxmeer omgezet naar een webinar. Gewoon te volgen vanuit huis, interactief en wellicht voor jullie de aanleiding om onze volgende infomiddag ín een Thomashuis bij te wonen.

Inspireren

Tijdens de webinar krijg je een kijkje in het leven als Thomashuis-ondernemer. Een interactieve bijeenkomst waarin Karen en Pieter (samen met franchisegever De Drie Notenboomen) vertellen over hun leven met de bewoners, de visie van het Thomashuis en de wondere wereld van franchise in de zorg. “Wij laten je zien hoe mooi het runnen van een eigen Thomashuis is en wat je bij de bewoners kan bereiken door er gewoon voor hen te zijn.” Zoals altijd een inspirerend moment waardoor velen de stap naar het ondernemerschap hebben gezet!

Gaan jullie de uitdaging aan?

  • Hebben jullie net als Pieter en Karen een groot zorghart? 
  • Is jouw partner net zo enthousiast als jij?
  • Toe aan meer zelfstandigheid in de zorg?
  • Heeft één van jullie ruime ervaring in de zorg? 
  • Samen toe aan een nieuw avontuur en hebben jullie de drive om het verschil voor mensen met een beperking te maken?

Meld jullie aan via onderstaand formulier en dan zien we jullie graag op 16 april! De instructies en link naar de webinar krijgen jullie een week voor aanvang per mail toegestuurd.

Verwacht tijdstip: 13.00-16.00 uur. 

Alvast alles te weten komen over het zorgondernemerschap en huizen die opvolgers zoeken (waaronder Almkerk, Steenbergen & Vledder)? Dat kan HIER! 

Informatiemiddag

Jouw inschrijving
Jouw contactgegevens

Door je in te schrijven via dit formulier ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens, waaronder jouw e-mailadres. Deze gebruiken wij om je te informeren n.a.v. je aanmelding. Lees hierover meer in onze privacyverklaring. We vragen je vriendelijk om hieronder akkoord te gaan. Bedankt!