Webinar Thomashuis-ondernemerschap 11 juni

Een aantal keer per jaar organiseren wij een infobijeenkomst voor mensen met interesse in het zorgondernemerschap. Een mooie gelegenheid is er op 11 juni juni tijdens een online bijeenkomst  Interactief, veilig en makkelijk vanuit huis te volgen. Tijdens het webinar Thomashuis-ondernemerschap leer je meer over de kracht van de formule en het leven als zorgondernemer. Na afloop is er alle gelegenheid tot het stellen van al je vragen.  

Verwachte start: 13.15 uur. Twee weken voor het webinar ontvang je een mailtje met het programma. Een week voor de start sturen we je de link naar het webinar met een korte uitleg. 

Zorgen met tijd, aandacht en plezier

Elk van de 118 Thomashuis-stellen heeft een persoonlijk verhaal. Velen van hen zochten naar een andere manier van zorgen. "Doen wat goed is voor de bewoner. Daar draait het om", vertellen Kasper en Ilse Stevense, zorgondernemers van Thomashuis Bunde. Als Thomashuis-ondernemer hebben zij de vrijheid om te zorgen met tijd, persoonlijke aandacht en plezier. Ontdek in onderstaande video waarom enkele stellen hun eigen Thomashuis begonnen.

Het runnen van een Thomashuis: 'Elke dag is bijzonder'

Benieuwd naar de voordelen van je eigen Thomashuis? Meld je dan aan onderaan deze pagina.

 

Informatiemiddag

Jouw inschrijving
Jouw contactgegevens

Door je in te schrijven via dit formulier ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens, waaronder jouw e-mailadres. Deze gebruiken wij om je te informeren n.a.v. je aanmelding. Lees hierover meer in onze privacyverklaring. We vragen je vriendelijk om hieronder akkoord te gaan. Bedankt!