Webinar Thomashuis-ondernemerschap 19 mei

Wil jij het geluk van de bewoner centraal zetten en de zorg zelf invullen? En verlang jij naar een betekenisvol leven waarbij je met je levenspartner het verschil maakt voor 9 mensen met een verstandelijke beperking? Meld je dan aan voor onze online informatiebijeenkomst op woensdag 19 mei 2021. Tijdens deze bijeenkomst leer je alles over het runnen van je eigen Thomashuis. Veilig, interactief en makkelijk vanuit huis te volgen.

Het webinar start om 13.00 uur. Tijdens de presentatie vertelt ondernemerscoach Benjamin je meer over de Thomashuisformule en over de voordelen van franchise in de zorg.


"Doen wat goed is voor de bewoner. Daar draait het om", vertellen Ilse en Kasper, zorgondernemers van Thomashuis Bunde.

Paul en Jeanny delen daarna hun leven en ervaring als Thomashuis-ondernemer met je. Er is volop gelegenheid om je vragen te stellen. 

Waarom deze informatiebijeenkomst bijwonen?

  • De ideale manier om de voordelen van het Thomashuis-ondernemerschap en het realiseren van jouw zorgdroom te ontdekken;
  • Laat je inspireren door het verhaal van ervaren zorgondernemers;
  • Maak kennis met een ondernemerscoach die startende en ervaren ondernemers begeleidt en je alles kan vertellen over de voordelen van franchise in de zorg.

Zorgen met tijd, aandacht en plezier

Elk van de 118 Thomashuis-stellen heeft een persoonlijk verhaal. Velen van hen zochten naar een andere manier van zorgen. "De zorg zelf invullen, samenwerken, verbinding maken met de omgeving en het verschil maken voor onze bewoners. Dat maakt ons gelukkig", vertellen Martin en Berna, zorgondernemers van Thomashuis Nieuwkuijk. Als Thomashuis-ondernemer hebben zij de vrijheid om te zorgen met tijd, persoonlijke aandacht en plezier.

Wie zijn jullie?

  • Wil je als zorgprofessional samen met je levenspartner het verschil maken voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie?
  • Heeft één van jullie een diploma met betrekking tot de gehandicaptenzorg en geruime ervaring met de doelgroep?
  • En willen jullie samen met passie en bevlogenheid ondernemen?

Maak dan kennis met de voordelen van het Thomashuis-ondernemerschap en meld je hieronder aan voor ons webinar op woensdag 19 mei 2021.

Het programma ontvang je een week op voorhand via de mail. Meer informatie over het profiel van een Thomashuisondernemer vind je hier >>.

Informatiemiddag

Jouw inschrijving
Jouw contactgegevens

Door je in te schrijven via dit formulier ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens, waaronder jouw e-mailadres. Deze gebruiken wij om je te informeren n.a.v. je aanmelding. Lees hierover meer in onze privacyverklaring. We vragen je vriendelijk om hieronder akkoord te gaan. Bedankt!