Webinar Thomashuis-ondernemerschap 5 november

Wil jij zorgen met tijd en aandacht en een creatieve ondernemersgeest? En wil je samen met je levenspartner een warm thuis voor mensen met een verstandelijke beperking vanaf de grond opbouwen? Schrijf je dan in voor de online informatiebijeenkomst over het zorgondernemerschap voor onze toekomstige locatie: Thomashuis Almelo.

Interactieve bijeenkomst

Een aantal keer per jaar organiseren wij een infobijeenkomst voor mensen met serieuze interesse in het zorgondernemerschap. Een mooie gelegenheid is er donderdag 5 november voor onze nieuwbouwlocatie Thomashuis Almelo. Tijdens deze online bijeenkomst leer je meer over de voordelen van het Thomashuis-ondernemerschap en ga je in gesprek met een ondernemerscoach en ervaren zorgondernemers. De middag is interactief ingericht, waardoor er volop ruimte is voor het stellen van je vragen en delen van je visie.

De digitale deuren openen om 13.15 uur. Om 13.30 uur start het webinar.

Waarom deze informatiebijeenkomst bijwonen?

  • De ideale manier om de voordelen van het Thomashuis-ondernemerschap en het realiseren van jouw zorgdroom te ontdekken
  • Laat je inspireren door het verhaal van ervaren zorgondernemers
  • Maak kennis met een ondernemerscoach die startende en ervaren ondernemers begeleidt en je alles kan vertellen over de voordelen van franchise in de zorg

Zorgen met tijd, aandacht en plezier

Elk van de 118 Thomashuis-stellen heeft een persoonlijk verhaal. Velen van hen zochten naar een andere manier van zorgen. "De zorg zelf invullen, samenwerken, verbinding maken met de omgeving en het verschil maken voor onze bewoners. Dat maakt ons gelukkig", vertellen Martin en Berna, zorgondernemers van Thomashuis Nieuwkuijk. Als Thomashuis-ondernemer hebben zij de vrijheid om te zorgen met tijd, persoonlijke aandacht en plezier. Ontdek in onderstaande video waarom enkele stellen hun eigen Thomashuis begonnen.

Een nieuw leven als Thomashuis-ondernemer

Wie zijn jullie?

Wil je als zorgprofessional samen met je levenspartner het verschil maken voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie? Heeft één van jullie een diploma met betrekking tot de gehandicaptenzorg, geruime ervaring met de doelgroep en willen jullie samen met passie en bevlogenheid ondernemen? Meld je hieronder dan aan voor ons webinar op 5 november.

Aanmelden kan hieronder. Een week op voorhand ontvang je het programma per mail. Meer informatie over het profiel van een Thomashuisondernemer vind je hier >>

Informatiemiddag

Jouw inschrijving
Jouw contactgegevens

Door je in te schrijven via dit formulier ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens, waaronder jouw e-mailadres. Deze gebruiken wij om je te informeren n.a.v. je aanmelding. Lees hierover meer in onze privacyverklaring. We vragen je vriendelijk om hieronder akkoord te gaan. Bedankt!