Webinar zorgondernemerschap 16 mei

Wil jij samen met je partner het verschil maken voor 9 mensen met een verstandelijke beperking? En verlang jij naar een veelzijdig en betekenisvol leven? Waarbij je zelf de regie voert over de zorg? Meld je dan aan voor onze online informatiebijeenkomst over het Thomashuis-ondernemerschap op vrijdag 16 mei. Interactief en makkelijk vanuit huis te volgen.

Programma 19:00 - 21:00

Om 19:00 uur start de online-presentatie die wordt gegeven door Toon Biezenaar van Werving & Selectie. Hij zal je alles vertellen over de voor- en nadelen van ondernemen binnen een franchise. En je meer uitleg geven over het leiden van een Thomashuis als zorgkoppel.  Ook zijn Frans Kouwenberg en Nel Schapendonk van Thomashuis Middelburg aanwezig om hun ervaring als zorgondernemer met je delen. Nel en Frans zijn op zoek naar opvolgers om het stokje aan over te dragen. 

Wie zijn jullie?

  • Wil je als zorgprofessional samen met je levenspartner het verschil maken voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie?
  • Heeft één van jullie een diploma in de gehandicaptenzorg en geruime ervaring met de doelgroep?
  • En willen jullie samen met passie en bevlogenheid ondernemen? Meld je dan aan.

Wie het webinar heeft gevolgd en oprechte interesse heeft in de overname van een Thomashuis, kan uiteraard daarna een locatie bezoeken in de buurt.

Schrijf je in voor de informatiebijeenkomst

Fijn dat je een informatiebijeenkomst wil bezoeken: hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Thomashuis iets voor je is. Laat hieronder je contactgegevens achter en selecteer de gewenste datum. Wij ontmoeten je graag op de informatiebijeenkomst!
Jouw inschrijving
Aantal personen
Jouw contactgegevens
Door je in te schrijven via dit formulier ga je akkoord met de opslag van je gegevens, waaronder je e-mailadres. Deze gebruiken wij om je te informeren n.a.v. je aanmelding. Lees hierover meer in onze privacyverklaring. We vragen je vriendelijk om hieronder akkoord te gaan. Bedankt!