Thomashuis Zenderen

Wij hebben een gezellige kamer beschikbaar

We zijn ontzettend blij met onze huidige bewonersgroep. Om de groep compleet te maken, hebben we nog een kamer vrij. Word jij onze nieuwe bewoner?

In Thomashuis Zenderen (Overijssel) bieden wij - Herna en Willem Jansen - 9 bewoners een warm en liefdevol thuis. Met een klein team van medewerkers bieden we onze bewoners een veilige, stimulerende woonomgeving. Doordat wij naast het Thomashuis wonen, zijn wij het vaste gezicht en aanspreekpunt voor bewoners, familie en ons team. 

Samen genieten we van het leven

Je mag jezelf zijn en iedereen is waardevol. In het Thomashuis kijken we niet naar iemands beperking, maar naar de mens. Het leven verloopt gemoedelijk, als in een groot huishouden waar iedereen naar eigen kunnen zijn steentje bijdraagt. Ons doel is dat onze bewoners zich verbonden voelen met elkaar en zo bijdragen aan elkaars geluk. Iemand met een verstandelijke beperking moet niet integreren in de zorg, maar de zorg moet zich aanpassen aan de mens. In het Thomashuis is de bureaucratie minimaal, waardoor we met maximale tijd en aandacht kunnen zorgen en focussen op levensgeluk. Samen vullen we de dag op een zo'n gewoon mogelijke manier met elkaar in. 

Met onze bewoners zijn we graag buiten en genieten we van het werken in de tuin, wandelen en fietsen. Ook maken we het binnen graag gezellig door samen gezond en gevarieerd te koken, samen eten, een spelletje doen, muziek luisteren of een film kijken. We willen leven met het ervaren van de seizoenen en daar binnen en buiten van genieten. 

Benieuwd? Neem dan contact met ons op

Momenteel hebben wij voor een nieuwe bewoners een kamers vrij. Elke kamer wordt door de bewoner naar eigen smaak ingericht. Ben je benieuwd naar het leven in ons gezellige Thomashuis in Zenderen? Neem dan contact op met ons - Herna en Willem - voor een kennismaking, of als je informatie wilt hebben. Telefoon: 074 243 12 66 of email: zenderen@thomahuis.nl.

Benieuwd hoe familie ons Thomashuis ervaart? Lees hier een testimonial. 

Dagje uit in Hellendoorn.