MBO3/4 24 uur

MBO 3/4  – THOMASHUIS ZOETERMEER – 24 UUR PER WEEK

 

Wil jij bijdragen aan het dagelijks geluk van mensen met een beperking? En spreekt het je aan om te werken in een kleinschalige woonomgeving waar je écht tijd hebt voor je bewoners? Wellicht ben jij dan onze nieuwe collega. Wij zoeken namelijk per 01-12-2023 een enthousiaste begeleider die de ambitie heeft om de zorg persoonlijker en beter te maken.

 

In Thomashuis Zoetermeer wonen 9 volwassenen met een verstandelijke beperking op een zo gewoon mogelijke manier met elkaar samen. Als zorgondernemers wonen wij, Michel en Sharmila en onze kinderen, ook bij het Thomashuis. We werken met een vast team van medewerkers. Dat zorgt voor korte lijnen en vaste gezichten. Hier staan persoonlijke aandacht, huiselijkheid en keuzevrijheid centraal. Een Thomashuis staat midden in de samenleving.

 

Wat is jouw rol?

Als begeleider B van Thomashuis Zoetermeer ondersteun, begeleid en verzorg je onze bewoners. Huishoudelijke taken, zoals het doen van de was en klaarzetten van de maaltijd, horen ook bij de werkzaamheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verantwoord omgaan met medicatie. Onze bewoners hebben een grote diversiteit in niveau waardoor goed begeleiden een uitdaging blijft. Hiervoor is het van belang dat je op verschillende niveaus kunt communiceren, dat je duidelijkheid en structuur kunt bieden, inlevingsvermogen hebt en sterk in je schoenen staat. Samen met je collega's vorm je een hecht en betrokken team van 7 personen dat zich iedere dag opnieuw inzet om onze bewoners een liefdevol en warm thuis te bieden.

 

Wat bieden we jou?

  • Een afwisselende functie voor 24 uur per week.
  • Een contract voor 6 maanden, met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Een bij jouw ervaring en vaardigheden passende beloning, conform de CAO Gehandicaptenzorg, inclusief onregelmatigheidstoeslag, eindejaarsuitkering, pensioenregeling en studiekostenregeling.
  • Een gezellige werkplek waar persoonlijk zorg centraal staat en iedere dag anders is.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal MBO3/4 werk- en denkniveau en bent in het bezit van een diploma op minimaal MBO3/4  niveau dat past bij deze doelgroep.
  • Je werkt graag in een team en bent flexibel en communicatief vaardig.
  • In bezit zijn van rijbewijs B heeft een grote voorkeur.
  • Werken in onregelmatige diensten/op feestdagen/in het weekend is voor jou geen probleem.
  • Je hebt een positieve, enthousiaste instelling en bent creatief.

 

Heb je interesse? 

We zien je reactie graag tegemoet. Stuur jouw motivatiebrief en CV naar zorgonderneemster Sharmila van der Meer, via sharmila@zoetermeer.thomashuis.nl.

Delen: