Thomashuis Zwijndrecht

Gemotiveerde, ervaren begeleider gezocht.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren begeleider met een hart voor mensen. 

In ons Thomashuis wonen zeven mensen met een verstandelijk beperking. Allemaal zijn ze uniek en hebben daarom ook andere behoeften. De een heeft ondersteuning nodig bij het douchen, de ander juist meer bij de invulling van de dag en het bewaken van de grenzen. Daarnaast heeft een aantal bewoners ook wat meer intensieve zorg nodig. We zoeken iemand die bewoners vooral als gelijkwaardig mens ziet, in staat is om de individuele vraag te zien en daarnaast ook in staat is om de groep als geheel te zien. Iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat en een uitdaging niet uit de weg gaat. Je wordt onderdeel van een klein, leuk, ervaren en enthousiast team. 

We zoeken iemand per 1 oktober 2021 voor 24 tot 32 uur, salariëring conform de CAO Gehandicaptenzorg. Ervaring en vooral een diploma MBO, niveau 4, zijn een vereiste.  Duur van het contract zal in overleg bepaald worden, dit zal maximaal voor een jaar zijn. De werktijden zijn onregelmatig, zowel doordeweeks als in het weekend. Er zijn geen slaapdiensten. 

Kun jij je vinden in bovenstaande, dan zien we je sollicitatie graag tegmoet. Je kunt je sollicitatiebrief en C.V. sturen naar dit mailadres t.a.v. Elvira Willemstein. Reageren kan tot en met 22 augustus 2021. 
Voor aanvang van het dienstverband vragen wij een VOG en in het kader van de vergewisplicht ook een relevante referentie.

Delen: