Thomashuis Zwijndrecht

Onze collega's

Wij zouden helemaal nergens zijn zonder onze medewerkers. Daarom stellen wij ze hier graag aan u voor!

Karin:

Sinds Maart 2014 is Karin 32 uur in de week werkzaam bij ons. Hoewel ze de opleiding en een paar jaar ervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking had, heeft ze ruim 15 jaar bij Hennes&Maurits gewerkt. Maar toch begon het werken in de zorg weer te kriebelen en zo is ze bij ons beland. Wij zijn allemaal erg blij met Karin en als Wim en Elvira op vakantie zijn kunnen we er op vertrouwen dat zij het fort uitstekend bewaakt. Karin is als een moeder Gans, voor iedereen even lief. 

 

Anissa:

Als stagiaire is Anissa in 2011 bij ons binnen gekomen. Een half jaar stage werd een jaar, vervolgens weer een jaar verlenging, toen wilden we niet meer zonder en dus hebben we haar in dienst genomen. Anissa werkt 32 uur in de week bij ons. Ze is de spring in het veld die altijd voor actie op de groep zorgt, dansen met de muziek hard aan, een avondje nagels lakken en gezichtsmaksers, avondje struinen op het strand... laat het maar aan Anissa over. 

 

Miranda: 

Als tijdelijke invalkracht kwam Miranda begin 2018 bij ons werken. Maar het beviel haar én ons zo goed dat ze ondertussen niet meer weg te denken is uit ons team. Miranda werkt zo'n 15 uur per week op de groep. Vanwege haar geweldige dochter Soraya, die ook een beperking heeft, snapt Miranda als geen ander hoe het zorgen voor onze bewoners voorop staat én hoe het is voor onze ouders/verwanten. 

 

Angelique: 

Het huishouden is een niet te onderschatten taak in ons huis. Angelique ondersteunt ons sinds februari 2015 daar 8 uur per week bij en daar zijn we heel blij mee. Ze heeft de opleiding en ervaring met de doelgroep en dus doet ze tussen de bedrijven door veel meer en is ze erg waardevol voor ons. 
 

Ilse: 

Onze laatste en jongste aanwinst is Ilse. In 2019 kwam zij stage lopen bij ons en ze is niet meer weg gegaan. Ondanks dat ze nog jong is en nog lerende is, vult ze ons team heel fijn aan. En de bewoners helpen haar graag in het leren. Zowel bij de heel leuke dingen, als ook bijvoorbeeld het leren om grenzen aan te geven. Ilse is dus een heerlijke frisse wind door ons huis!