Vacature begeleider 12-24 uur

THOMASHUIS ZWIJNDRECHT ZOEKT:

Door het aanstaande vertrek van een van onze fijne collega's zijn wij op zoek naar jou! 

Vacature begeleider  (12-24 uur)

Ben jij die zorgzame, bevlogen begeleider die wij zoeken? Voel jij aan wat een bewoner met een verstandelijke beperking nodig heeft en bouw je met geduld en aandacht een vertrouwensband op? En wil jij graag werken in een warm huis, in een mooie omgeving en met de vrijheid om leuke dingen te ondernemen met de bewoners? Dan zoeken wij jou!

Wij denken aan

  • Iemand met ervaring als begeleider in de gehandicaptenzorg met afgeronde opleiding op MBO 3/4 niveau
  • Geduld, aandacht geven, luisteren, aanvoelen en creativiteit
  • Liefdevolle bejegening met enige structuur en kaders waar nodig
  • Een rijbewijs is een pré

Mocht je niet voldoen aan de opleidingseis, laat je hierdoor dan vooral niet tegenhouden! Voor ons zijn vooral motivatie, inzet, flexibiliteit en liefde voor onze doelgroep heel belangrijk.

Wat kun je van ons verwachten?

1 juni 2022 is Thomashuis Zwijndrecht gestart met twee bewoners. Inmiddels zijn dit er al 7. De overige kamers worden in de maanden hierna gevuld met potentiële nieuwe bewoners, totdat we een complete groep van 8 à 9 bewoners hebben. De tijden zijn in overleg (slaapdiensten indien nodig). Het salaris is volgens richtlijnen CAO Gehandicaptenzorg.

Ben jij die ene persoon, die zijn/haar zorghart op de juiste plek heeft en die het een mooie uitdaging lijkt om samen met het huidige team een Thomashuis te runnen? Neem dan contact op met zorgondernemers Marc den Biggelaar en Gerda Slingerland. Stuur vóór 1-5-2023 een email met je motivatiebrief naar info@zwijndrecht.thomashuis.nl.

Tot snel!

Zorgondernemers Marc en Gerda
Thomashuis Zwijndrecht.

Delen: