•  

Thomashuis Alphen

Wij willen graag een Thomashuis waarin een ieder zich thuis kan voelen. Waar je je veilig, geborgen en geaccepteerd voelt. We zoeken naar mogelijkheden, maar beseffen dat er ook grenzen zijn. Grenzen die door een ieder aangegeven kunnen worden. Ieder mens is uniek en ieder mens heeft talenten. De uitdaging is om dit allemaal in harmonie met elkaar te verwezenlijken.

Droom

In ons Thomashuis brengen we onze droom om samen te gaan ondernemen in de zorg tot uiting. Wij geven negen mensen met een verstandelijke beperking een veilige en huiselijke omgeving. Samen gaan we graag hardlopen of wandelen met de honden. Buitenzijn en het buiten leven vinden we erg fijn.

Zorgondernemers TH Alphen
De ondernemers

Wij zijn Eric Broeder & Marion Engelbart, zorgondernemers van Thomashuis Alphen. Aan den lijve hebben we ondervonden waar bewoners, ouders en familieleden tegen aan lopen. De stap om een bewoner op zich zelf te laten wonen is een zeer moeilijke beslissing. Je moet daarom het gevoel hebben dat ze een tweede goede woonplek vinden. Wij willen zo`n woonplek erg graag zijn. Als zorgondernemers hebben we er bewust voor gekozen om zelf ook bij het Thomashuis te wonen. Op deze manier zijn we goed op de hoogte van wat er speelt. Wij zijn praktisch altijd aanwezig en vormen het vaste aanspreekpunt voor de bewoners en hun ouders of familie lid.

Thomashuis Alphen

Kerkstraat 3
6626 AJ ALPHEN Gld
Gelderland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu