•  
  •  
  •  

Thomashuis Arum

Thomashuis Arum It takes hands to build a house, but only hearts can build a home. Thomashuis Arum is gevestigd in een karakteristieke woonboerderij. De boerderij ligt midden in de weilanden en is omgeven door een ruime tuin met veel privacy. De boerderij ligt op 2 kilometer afstand van de dorpen Arum en Witmarsum, waar alle sociale voorzieningen aanwezig zijn. De omgeving bied de mogelijkheid om te fietsen en te wandelen of gewoon te genieten van de rust en de ruimte om je heen. De gezellige Friese steden Harlingen, Franeker en Bolsward liggen op ongeveer 8 kilometer afstand.

De ondernemers

Welkom op de website van Thomashuis Arum. Hier kunt u alle informatie vinden over ons Thomashuis. Wij zijn Bianca en Angelique Niehof. Sinds januari 2019 zijn wij trotse zorgondernemers van Thomashuis Arum.

Thomashuis Arum

Allengaweg 12
8822 WJ Arum
Friesland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu