•  

Thomashuis Balkbrug

Ons Thomashuis is een bijzonder (t)huis, wat midden in de natuur staat, waar je het bos kunt ruiken , heerlijk buiten kunt zijn en de seizoenen kunt  beleven.

Het Thomashuis is gevestigd in een grote monumentale kerk welke vroeger deel uit maakte van de bedelaarskolonie "de Ommerschans".  Het hele gebied heeft een rijke historie  en staat op de nominatie voor de  unesco werelderfgoedlijst.  Het Thomashuis ligt op loopafstand van Balkbrug, waar alle faciliteiten aanwezig zijn. Tevens liggen plaatsen als Ommen, Dedemsvaart en Zwolle op enkele minuten rijden.  In de kerk is een verdiepingsvloer aangebracht. Op de begane grond is het Thomashuis gesitueerd, met 8 ruime zit/slaapkamers waarbij elke bewoner een groot kerkraam in zijn kamer heeft.   Tevens is er een grote leefkeuken waar veel met bewoners gekookt en gebakt word, en is er een   gezellige gezamenlijke woonkamer. Wij als ondernemerspaar wonen samen met onze kinderen op de 1e verdieping in het "schip "van de kerk. wij zijn dus bijna altijd aanwezig,en direct aanspreekbaar waardoor de lijnen kort en duidelijk zijn.  Samen met een klein  profesioneel team kunnen wij 24 uurs zorg en begeleiding geven.  We proberen  zo goed mogelijk naar de wensen van de bewoners te kijken en met elkaar als een groot "gezin" zo prettig mogelijk door het leven te gaan.

Zorgondernemers TH Balkbrug
De ondernemers

Wij zijn Johan en Rinkje , en samen met onze 3 kinderen (Daniel, Arianne, en Alle Jonah) vormen wij de familie Hiemstra. We hebben allebei ruime ervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. In april 2013 zijn we gestart met ons Thomashuis Balkbrug, en hebben hier nog geen dag spijt van gehad. Het wonen en werken in het Thomashuis geeft ons als gezin veel plezier , en samen met onze lieve bewoners proberen we elke dag te genieten van de dingen om ons heen.

Thomashuis Balkbrug

Balkerweg 85
7739 PT Vinkenbuurt
Overijssel
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu