•  

Thomashuis Beesd

Tussen de boomgaarden van de Betuwe en vlakbij de rivier de Linge, staat Thomashuis Beesd.

In ons Thomashuis zorgen wij sámen voor kwaliteit van leven!

Hoe doen wij dat? 

Jezelf mogen zijn, persoonlijke ontwikkeling en verbondenheid vormen de basis van waaruit wij zorg verlenen.

In het Thomashuis leven wij als één groot gezin, met liefde, geborgenheid en aandacht voor elkaar. Wij stimuleren een onderlinge sociale interactie, die gekenmerkt wordt door elkaar aanmoedigen en activeren.

Iedereen is uniek, met eigen interesses, maniertjes en talenten. Vanuit nabijheid, vertrouwen en aandacht geven wij invulling aan de zorg en sluiten aan bij wie de ander is.

Wij bieden ondersteuning  in de (weg naar) zelfstandigheid. 'Zelfstandig waar het kan', met ondersteuning waar nodig 'en' je bent nooit te oud om te leren!

Genieten van de kleine dingen in het leven en nieuwe dingen leren en beleven, dat is waar het volgens ons om gaat!

 

Sandra, Tjeerd Lucas en Eva
De ondernemers

Wij zijn Sandra en Tjeerd Korenwinder, ouders van Lucas en Eva. Sinds mei 2022 runnen wij met veel plezier Thomashuis Beesd, waar wij samen met Amos, Anja, Kristian, Johanna, Lianne, Kars, Sander, Wim en Ron wonen.

Thomashuis Beesd

Voorstraat 131
4153 AK Beesd
Gelderland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
0345-683691

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.