•  
  •  

In Thomashuis Beneden-Leeuwen wonen de zorgondernemers Rik en Heleen Koudijs samen met hun 9 bewoners Christian, Charles, Derk, Elleke, Erik, Ingrid, Mario, Robert en Willem. Samen vormen wij het kloppende hart van Thomashuis Beneden-Leeuwen. Onze dochters wonen inmiddels op zich zelf in Veenendaal.

Samen genieten in ons huis, onze fijne tuin of gezellig op pad. Het kan allemaal. Net als iedereen genieten wij van de dagelijkse dingen van het leven. Ons Thomashuis ligt in het stadshart van Beneden-Leeuwen. Als Thomashuis doen wij regelmatig mee aan leuke festiviteiten in de omgeving. Als Thomashuis horen wij echt bij het dorp.

Altijd aanwezig

Als zorgondernemers hebben we er bewust voor gekozen om zelf bij het Thomashuis te wonen. Op deze manier zijn we goed op de hoogte van wat er speelt. We zijn praktisch altijd aanwezig en vormen het vaste aanspreekpunt voor de bewoners en hun ouders.

Thomashuis Beneden-Leeuwen, Thomashuis, gehandicaptenzorg, gehandicaptenzorg Gelderland, gehandicaptenzorg Beneden-Leeuwen, Thomashuis Gelderland,
De ondernemers 
Uit de grond van ons hart willen wij een verschil maken voor mensen met een verstandelijke beperking. Vanuit die gedachte zijn wij, Rik en Heleen Koudijs in november 2007 met Thomashuis Beneden-Leeuwen gestart. Wij hebben twee dochters, Mirjam en Anne en een lieve golden retriever Dico. Onze christelijke achtergrond bepaalt wie wij zijn: een open gezin waar liefde, veiligheid, geborgenheid, vreugde, rust, gastvrijheid en gezelligheid centraal staan. Hiermee willen we onze 9 bewoners een echt thuis geven, waarbij we streven naar een zo groot mogelijke kwaliteit van leven. Wij bieden onze bewoners een veilige haven waar zij kunnen groeien, bloeien en genieten. Samen met onze bevlogen medewerkers, vrijwilligers en alle familieleden gaan wij voor het geluk van onze prachtige bewoners.

Thomashuis Beneden-Leeuwen

Zandstraat 79
6658 CP Beneden Leeuwen
Nederland
Heb je vragen of ben je benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
0487595557
info@thomashuisbeneden-leeuwen.nl
Vestigingen

Thomashuis Beneden-Leeuwen zoekt bevlogen opvolgers

Met de start van Thomashuis Beneden-Leeuwen maken Rik en Heleen Koudijs hun zorgdroom waar. ‘‘Het is een groot avontuur dat je als partners...Lees meer

Thomashuis Beneden-Leeuwen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.