•  

Thomashuis Beneden-Leeuwen

In het gezellige hart van Beneden-Leeuwen vind je Thomashuis Beneden-Leeuwen. Daar bieden wij met ons team een liefdevol en geborgen thuis aan negen bewoners met een verstandelijke beperking. Het leven verloopt hier als in een groot huishouden. Ieder draagt naar eigen kunnen zijn steentje bij. We leven als een soort groot gezin, waar iedereen elkaar in zijn waarde laat.

Het leven verloopt hier zo normaal mogelijk. Naast de dagbesteding maken we graag een wandeling, spelen we een spelletje, relaxen we in de royale tuin of halen we een ijsje in het dorp. Bij alles wat wij doen, houden wij het geluk van de bewoner voor ogen en kijken wij wat elk van hen nodig heeft. Doen wat goed is voor de bewoner, daar gaan we voor.

Thomashuis Beneden-Leeuwen is zowel voor de bewoners als hun familie een gastvrij thuis. Een plek waar mensen samenkomen en een plek die mensen verbindt. Dankzij ons kleinschalige karakter en doordat wij, Armella en Rob, als zorgondernemers boven het Thomashuis wonen zijn de lijnen kort en hebben bewoners en familie altijd een vast gezicht.

Zorgondernemers TH Beneden-Leeuwen
De ondernemers

Wij zijn Armella Lam en Rob van Rooij. Armella is van origine verpleegkundige en maatschappelijk werkster en heeft 6 jaar lang met mensen met een niet-aangeboren hersenletsel gewerkt. Rob heeft een achtergrond als procesoperator in de farmaceutische industrie. In de periode dat onze kinderen werden geboren, kwamen we het Thomashuis tegen. Het kleinschalige karakter om een warm thuis te bieden waar mensen graag op bezoek komen past perfect bij ons. Sinds 1 juni 2020 zijn wij de zorgondernemers van Thomashuis Beneden-Leeuwen. Een gesprekje over de dag of samen lachen. Het leven met de bewoners geeft ons veel voldoening. Samen met onze kinderen van 1, 3 en 4 jaar oud wonen wij boven het Thomashuis, waardoor we altijd bereikbaar zijn.

Thomashuis Beneden-Leeuwen

Zandstraat 79
6658 CP Beneden Leeuwen
Gelderland
Nederland

Er is plek beschikbaar! Geïnteresseerd? Neem contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu