•  
  •  

In Thomashuis Beneden-Leeuwen wonen de zorgondernemers Heleen en Erik Koudijs samen met hun 9 bewoners Christian, Charles, Derk, Elleke, Erik, Ingrid, Mario, Robert en Willem. Samen vormen wij Thomashuis Beneden-Leeuwen. Onze dochters wonen inmiddels op zich zelf in Veenendaal.

Altijd aanwezig

Als zorgondernemers hebben we er bewust voor gekozen om zelf bij het Thomashuis te wonen. Op deze manier zijn we goed op de hoogte van wat er speelt. We zijn praktisch altijd aanwezig en vormen het vaste aanspreekpunt voor de bewoners en hun ouders.

De ondernemers 
"Uit de grond van ons hart" Wij, Rik en Heleen Koudijs zijn in november 2007 gestart met ons Thomashuis in Beneden-Leeuwen. Wij hebben twee dochters, Mirjam en Anne en een lieve golden retriever Dico. Onze christelijke achtergrond bepaalt wie wij zijn: een open gezin waar liefde, veiligheid, geborgenheid, vreugde, rust, gastvrijheid en gezelligheid centraal staan. Hiermee willen we onze 9 bewoners een echt thuis geven, waarbij we streven naar een zo groot mogelijke kwaliteit van leven. Wij bieden onze bewoners een veilige haven waar zij kunnen groeien, bloeien en genieten.

Thomashuis Beneden-Leeuwen

Zandstraat 79
6658 CP Beneden Leeuwen
Nederland
Wij hebben momenteel geen plaats beschikbaar. Toch benieuwd? Neem gerust contact op:
0487595557
info@thomashuisbeneden-leeuwen.nl

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.