•  

Thomashuis Blerick

Ons Thomashuis

Ons Thomashuis is een warm, veilig en prettig thuis voor 9 mensen met een verstandelijk beperking. We kijken niet naar de beperking, maar stimuleren wat de bewoner allemaal wèl kan. Door ons te verdiepen in de individuele interesse en kwaliteiten van de bewoner en daar in groepsverband mee aan de slag te gaan.

Persoonlijke band

Met individuele zorg en aandacht voor iedere bewoner wordt er een persoonlijke band ontwikkeld, waardoor uiteindelijk de kwaliteit van leven voor onze bewoners in grote mate verbeterd. Daarbij worden de eigen wensen en interesses van de bewoner niet uit het oog verloren. Aandacht, respect, geborgenheid en acceptatie zijn kernwoorden in ons Thomashuis. De weekenden zijn voor de dingen die het leven prettig maken en doen we uitstapjes waar de bewoners blij van worden.

Naast het wonen in Thomashuis Blerick bieden wij ook dagbesteding aan. Ook hierbij kijken we wat de interesse van de bewoner is zodat hij/zij op een prettige manier zijn dag doorkomt.

Door de kleinschalige woonvorm is er ruimte voor 9 bewoners. Wij wonen als gezin bij het Thomashuis. Hierdoor zijn wij bijna altijd direct aanspreekbaar en blijven de lijnen kort en duidelijk. Samen met een klein professioneel team, kunnen wij 24-uur zorg en begeleiding bieden. Wij streven naar een ideale leefomgeving voor de hele groep bewoners.

 

Alle kamers zijn gevuld met fantastiche kanjers, er is daarom geen plekje meer vrij.

Blerick
De ondernemers

Wij zijn Nicole en Peter Hendrikx. Samen met onze dochters en onze twee honden, zijn wij de zorgondernemers van Thomashuis Blerick. Wij zijn geboren en getogen Blerickenaren en zijn een warm, open en sociaal gezin waar de deur voor iedereen openstaat. Door onze Limburgse gemütlichkeit houden wij van gezelligheid en dingen ondernemen die het leven prettig maken.

Thomashuis Blerick

Boekenderhofweg 15
5925 NE Venlo
Limburg
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu