Thomashuis Boxmeer

Voorstellen Team Thomashuis Boxmeer

Collega’s stellen zich voor:

Irene

Hola!
Ik ben Irene en werk sinds 2014 in het Thomashuis. Het is erg fijn hier te mogen werken!
Met mijn vriend heb ik, 2 kinderen en een hond. Ik hou van een feestje, muziek, de natuur en lekker eten.
Wie weet tot ziens in het Thomashuis Boxmeer!


Groetjes Irene

Sjoerd

Hallo allemaal,

Ik ben Sjoerd en kom oorspronkelijk uit Didam. Hier ben ik opgegroeid in een vergelijkbare situatie als het Thomashuis. Ik heb dat heerlijk gevonden en vandaar dat ik ook met veel plezier hier in het TH Boxmeer werk. Ik speel ook graag muziek en hoop dit ook mee te nemen mijn werk in. En zoals de meeste weten maak ik graag reizen. Mocht je denken ik ben benieuwd wat hij verder nog doet, spreek me gerust aan vraag ernaar.

Groetjes Sjoerd

Floor

Hallo! 

Mijn naam is Floor en kom uit Boxmeer. Ik ben vanaf september 2015 stagiaire/leerling geweest in het Thomashuis en in december 2017 ben ik geslaagd voor mijn opleiding Maatschappelijke Zorg. Nu werk ik in het Thomashuis als woonbegeleidster. Naast mijn werk ben ik veel bezig met mijn grote passie voetbal. 

Ik heb veel mooie momenten mee mogen maken in Thomashuis Boxmeer en ik hoop dat er nog vele zullen volgen. 

Groetjes Floor 

Marije

Ik ben Marije en woon in Venray samen met mijn vriend en een golden retriever 'Zoey'. Oorspronkelijk kom ik uit Rotterdam.
In mijn vrije tijd voerbal ik in Overloon bij SSS'18. Ook ga ik graag, als het even kan, richting de bergen om te snowboarden. 
Inmiddels ben ik vanaf juni 2018 werkzaam bij Thomashuis Boxmeer. Het is een warm en gezellig huis met 9 hele leuke bewoners.
Het is een fijn plek om te mogen werken en mezelf te blijven ontwikkelen.

Groetjes Marije

Naast dit topteam zijn er 2 dames die ons bijstaan in de weekenden en vakanties. Ook hebben we verschillende vrijwilligers die of wel een aantal bewoners naar werk/dagbesteding brengen of wel op individueel gebied samen met een bewoner iets onderneemt. Daarnaast hebben we meestal 1 of 2 stagaiaires.