•  
  •  
  •  

Thomashuis Breezand

Welkom in Thomashuis Breezand

Ons Thomashuis is gevestigd in een prachtig verbouwde basisschool, voor de buurt bepalend karakteristiek pand in het dorp Breezand. Gelegen in het noordwestelijke deel van de Anna Paulowna polder. Sinds 1 juni 2009 zijn Arie en Thea Benders de zorgondernemers van Thomashuis Breezand.

In ons Thomashuis hebben we plaats voor acht mensen met een beperking en bieden we een fijne, warme, veilige en huiselijke sfeer. Zelf wonen we in het achterste deel van het Thomashuis. Hierdoor zijn de lijnen kort en onze betrokkenheid is groot. We zijn allemaal bijzonder en uniek. Niet om wat we kunnen, maar om wie we zijn. Ieder met zijn of haar eigen interesses, manieren en talenten.

Met een klein team vaste medewerkers geven we elke dag persoonlijke aandacht en ondersteuning aan onze bewoners, hebben we respect voor ieders eigenheid, houden we rekening met ieders behoefte en zorgvraag en bieden passende vrijetijdsbesteding. Onze dagactiviteiten stemmen we af op de persoonlijke wensen en behoefte van onze bewoners, waar we vooral willen denken in mogelijkheden.

Onze kernwaarden zijn:

Gastvrijheid: we zijn een plek waar je gezien wordt.

Wederkerigheid: er is uitwisseling van liefde, aandacht, tijd, kennis en ervaring.

Rust, reinheid en regelmaat: we leiden een overzichtelijk leven.

Duurzaamheid: we gaan bewust om met onszelf, de ander en de omgeving.

 

Thomashuis Breezand zoekt gezellige nieuwe huisgenoten

De bewoners van Thomashuis Breezand, zoeken nieuwe huisgenoten. Ken / ben jij iemand met een verstandelijke beperking die op zoek is naar een leuk nieuw thuis? Lees dan snel verder!

Ons Thomashuis is gevestigd in een prachtige verbouwde basisschool, met tal van dagbestedingsmogelijkheden, ook op locatie. Denk aan sport/spel, wandelen, fietsen, tuinieren, dierverzorging, educatie, koken/bakken en andere creatieve bezigheden. Het allerbelangrijkst is dat je bij onze zorgondernemers Thea en Arie jezelf kunt zijn en mag zijn wie je bent.

Wie zoeken wij?

We hebben momenteel 2 kamers vrij. Je bent tussen de 18 en 50 jaar, je hebt gevoel voor humor en houdt van gezelligheid! Je beschikt over een PGB vanaf zzp 4. Je wilt binnen jouw mogelijkheden bijdragen aan het leven in ons Thomashuis en vindt het leuk om ook activiteiten met de groep te ondernemen. 

Als er sprake is van nachtzorg, excessief gedrag zowel verbaal als non-verbaal is plaatsing helaas niet mogelijk.

De ondernemers

Thomashuis Breezand wordt gerund door zorgondernemers Thea en Arie Benders. Op 1 juni 2009 opende het Thomashuis de deuren, met veel plezier en enthousiasme zijn we gestart, dat plezier en enthousiasme hebben we nog steeds. Het beste uit je zelf halen is niet alleen van toepassing op de bewoners, maar zeker ook voor de medewerkers en de zorgondernemers. Met elkaar zorgen we voor een fijne woon- en werkplek waar we het leven met elkaar delen.

Thomashuis Breezand

Burg. Lovinkstraat 60
1764 GH Breezand
Noord-Holland
Nederland

Er is plek beschikbaar! Geïnteresseerd? Neem contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu