•  
  •  
  •  

Welkom in Thomashuis Breezand

Thomashuis Breezand is gevestigd in een voormalige Basisschool, een voor de buurt bepalend karakteristiek pand in het prachtige dorpje Breezand. Dat is gelegen in het noordwestelijke deel van de Anna Paulownapolder. In onze prachtige oude school kunnen wij aan 8 mensen met een beperking een fijne, warme, huiselijke en veilige woonplek bieden. Ons Thomashuis beschikt over een grote afgeschermde tuin. Wij hebben kippen, krielkippen, konijnen en onze hond Daisy een Jack Russel. Ook hebben we een pluktuin met perenbomen, appelbomen, pruimeboom, aardbeien, frambozen, rode bessen, kruis bessen en kersen hier smullen ze lekker van. Ook is er een kleine kas waar we verschillende groentes in verbouwen. Dan staan er nog drie appelbomen op het plein en is er een appellaantje van zes appelbomen. Dan is er nog voldoende ruimte om lekker te ontspannen zowel in de zon als in de schaduw, hier zijn verschillende zitjes.

De ondernemers 
Wij zijn Arie en Thea Benders, zorgondernemers van Thomashuis Breezand. Wij wonen sinds 1 juni 2009 samen met onze Jack Russel Daisy in het achterste deel van ons Thomashuis. Thea heeft ruime ervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Arie komt niet uit de zorg, maar is wel gewend om te zorgen voor mensen. Ook heeft hij ervaring op gedaan met stage lopen bij een grote instelling voordat we dit avontuur aangingen. En ruim anderhalf jaar meegedraaid met de opstart van een collega Thomashuis. We houden allebei van dieren en het buitenleven. Onze twee kinderen en drie kleinkinderen wonen zelfstandig en komen regelmatig langs. Wij vinden het belangrijk dat iedere bewoner zich veilig en vertrouwt voelt, en zijn eigen keuzes kan maken in ons Thomashuis. Wij hebben er bewust voor gekozen om zelf ook bij het Thomashuis te gaan wonen. Op deze manier zijn we goed op de hoogte van wat er speelt. Wij zijn praktisch altijd aanwezig en vormen het vaste aanspreekpunt voor de bewoners en hun ouders/vertegenwoordigers. Samen met een team van gemotiveerde en gediplomeerde medewerkers bieden we continu zorg en begeleiding.

Thomashuis Breezand

Burg. Lovinkstraat 60
1764 GH Breezand
Nederland
Wij hebben plaats beschikbaar! Interesse? Neem gerust contact op:
0610204087

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.