•  

Thomashuis Budel-Schoot

Gewoon wonen en leven.

Wij zijn Mieke en Rolf en samen met onze dochters Birte (1997) en Lobke (2005) vormen wij de familie Janssen. Als gezin willen wij graag iets voor een ander betekenen. Daarom willen wij als zorgondernemers van Thomashuis Budel-Schoot, mensen met een verstandelijke beperking een veilige woon / leefsituatie bieden die menswaardig is. Een plek waar de mens voorop staat, waar je wordt geaccepteerd zoals je bent. Waar je jezelf kunt en mag zijn. Wij bieden zorg en begeleiding vanuit een huislijke setting.

In Thomashuis Budel-Schoot hebben wij een eigen woongedeelte. Doordat wij ook in het Thomashuis wonen zijn wij altijd op de hoogte van wat er speelt en hierdoor  vormen wij het vaste aanspreekpunt voor de bewoners en hun ouders / vertegenwoordigers.
Mieke heeft ruime ervaring in de zorg zowel met mensen met een verstandelijke beperking, als met ouderen. De laaste twee jaar werkte ze als verzorgende bij Herbergier Grathem (onderdeel van De Drie Notenboomen).
Rolf werkte als productie planner en heeft grote affiniteit met deze doelgroep. 

De ervaring van ons, en ons gevoel dat deze groep dezelfde rechten heeft als ieder ander, maakt dat wij er samen met ons gezin voor gaan. Bent u op zoek naar een fijne vaste woonplek, neem dan contact met ons op.

Thomashuis Ondernemers Mielke & Rolf
De ondernemers

Wij zijn Rolf en Mieke Janssen. Mieke heeft de opleiding activiteitenbegeleidster gedaan en vervolgens de opleiding Z-verpleegkundige gevolgd. Mieke heeft jaren lange ervaring binnen de ouderen zorg opgedaan waarin ze meerdere functies heeft gehad. Rolf heeft MEAO gevolgd en is de laatste jaren werkzaam geweest als werkvoorbereider, binnen deze werkzaamheden had Rolf veel contact met mensen met een verstandelijke beperking welke lichte inpak werkzaamheden deden. Beiden zijn we jarenlang leider geweest van Jong Nederland Reuver/Offenbeek en hebben ook beide binnen deze afdeling bestuursfuncties gehad.

Thomashuis Budel-Schoot

Hamonterweg 5
6023 AJ Budel-schoot
Noord-Brabant
Nederland

Er is plek beschikbaar! Geïnteresseerd? Neem contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu