•  
  •  
  •  

Thomashuis Bunde

Welkom op de website van Thomashuis Bunde. Ons Thomashuis opende haar deuren in 2006 en biedt op dit moment plaats aan acht bewoners met een verstandelijke beperking. Een huis waar iedereen zich thuis voelt en waar je mag zijn wie je bent. Een groep die actief erop uit trekt, maar ook kan genieten van de rust en het samen zijn.

Thomashuis Bunde heeft acht ruime zit/slaapkamers, drie badkamers en een grote gemeenschappelijke woonkamer met een open keuken. Daarnaast is er een woonruimte voor ons als ondernemers. Elke bewoner kan zijn of haar kamer naar eigen smaak inrichten.Verder hebben we een logeerkamer waarin we tijdelijk mensen met een verstandelijke beperking kunnen opvangen, maar waar ook familie bij calamiteiten kan logeren.

Thomashuis Bunde is gevestigd in een monumentale boerderij die onderdeel is van landgoed Ingendael. Ons Thomashuis beschikt over een ruime tuin waarin plaats is voor kippen, een kweekkas, een vijver en diverse ontspanningsmogelijkheden zoals een trampoline en schommel.

Bunde ligt onder de rook van Maastricht en is goed bereikbaar met de auto vanaf de A2. Daarnaast beschikt Bunde ook over openbaar vervoer voorzieningen zoals trein en bus. Het Thomashuis ligt aan de rand van het dorp, alle voorzieningen zijn op loopafstand en het Bunderbos ligt op steenworp afstand van ons huis. Kortom een heerlijke plek om te wonen!

 

 

Zorgondernemers Thomashuis Bunde
De ondernemers

Even voorstellen... Wij zijn Kasper en Ilse Stevense, zorgondernemers van Thomashuis Bunde. Samen met onze zonen Jesse, Colin en Mels willen wij mensen met een verstandelijke beperking een thuis bieden. Ilse heeft 16 jaar ervaring met werken in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Hierin heeft zij de vele kanten van deze zorg gezien en mogen ervaren. In ons Thomashuis willen we een veilige en plezierige woonplek voor onze bewoners creëren. Zorg, liefde, aandacht, structuur, duidelijkheid en huiselijkheid krijgen bij ons de volle aandacht. Er wordt samen geleefd, gekookt, gegeten en we ondernemen met elkaar leuke activiteiten. Omdat we als zorgondernemers dag en nacht aanwezig zijn, kennen we onze bewoners door en door en kunnen we inspelen op ieders behoefte.

Thomashuis Bunde

Pasweg 4
6241 CT Bunde
Limburg
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu