•  
  •  

In Thomashuis Buurmalsen wonen Esther, Jacqueline, Barbara, Yvette, Ronald, Hilde, Sylvia en Lucienne samen met Ronald en Lieke. Een 9e bewoner logeert al regelmatig bij ons en zal ons huis binnenkort aanvullen.

We wonen met elkaar in een mooie Betuwse T- Boerderij, te midden van de fruitboomgaarden en vlak aan het riviertje de Linge. Heerlijk vrij en toch ook centraal met "hartje" Geldermalsen op loopafstand.

We lachen en werken, we omhelzen familie en vrienden, we dansen en zingen, we hebben lief en maken soms ruzie, we huilen en troosten , we leven een bijzonder gewoon leven!

 

SAMEN LEVEN, MET OOG VOOR IEDERS EIGENHEID.

Samen met ouders/ belangenbehartigers, door open communicatie, korte lijnen en het benutten van elkaars ervaringen, inzicht en kracht.

Samen met 8 medewerkers, die allen vanuit hun kennis, inzicht en betrokkenheid met enthousiasme hun werk doen.

Samen met 4 vrijwilligers die als "maatjes" voor de bewoners zijn.

Samen met 8 mooie mensen, die zorg ontvangen en voor elkaar zorg dragen. Die ieder met zijn/ haar mogelijkheden het samen leven gestalte geven.

Zo bieden wij een veilige, respectvolle woonomgeving met ruimte voor persoonlijke aandacht, eigen ontwikkeling en uitdagingen.

De ondernemers 
Wij zijn Ronald van Driel en Lieke van Driel-Gijrath. Sinds 1 april 2021 zijn wij de zorgondernemers van Thomashuis Buurmalsen. Thomashuis Buurmalsen is in november 2004 door Riëtte van der Wal gestart en opgebouwd tot liefdevol thuis voor 8 unieke mensen met een verstandelijke beperking.

Thomashuis Buurmalsen

Rijksstraatweg 1-3
4197 BA Buurmalsen
Nederland
Heb je vragen of ben je benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
0345-572296

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.