•  
  •  

Thomashuis Buurmalsen

In Thomashuis Buurmalsen wonen Esther, Jacqueline, Barbara, Yvette, Ronald, Hilde, Sylvia, Lucienne en Marcel samen met Brigitte, Hans, dochter Donna en hond Nicky.

We wonen met elkaar op een prachtige locatie in een mooie Betuwse T- Boerderij, te midden van de fruitboomgaarden en vlak aan het riviertje de Linge. Heerlijk vrij en toch ook centraal met "hartje" Geldermalsen op loopafstand.

Onze tuin biedt voor ieder wat wils. Verspreid staan er diverse sporttoestellen waar de bewoners hun laatste beetje energie op kunnen loslaten nadat ze van de dagbesteding weer in het thomashuis zijn. Voetballen of korfballen? De doeltjes en de korf staan er klaar voor.Heb je na dat gesport behoefte aan rust en ontspanning, kun je terecht in onze knuffelhoek waar de konijnen Jip, Woezel en Bert en Ernie op je staan te wachten. En zin in een stukje fruit? Onze tuin biedt diverse soorten appels, peren, pruimen, bramen en noten. Zoveel zelfs dat we onze eigen marktkraam hebben, waarin naast het fruit ook de werkjes van de bewoners die ze op de dagbesteding hebben gemaakt worden aangeboden.

Voor de begeleiding en verzorging van onze bewoners hebben we een hecht en betrokken team aan medewerkers en staan we in nauw contact met de familie en wettelijk vertegenwoordigers van onze bewoners. Wij vinden het belangrijk dat iedereen binnen zijn of haar mogelijkheden wordt uitgedaagd om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen, maar genieten er ook van om met elkaar leuke dingen te doen.

 

Thomashuis Buurmalsen - gezin
De ondernemers

Wij zijn Brigitte Klaver - de Pooter en Hans de Pooter. Vanaf 1 juni 2022 zijn wij de zorgondernemers van Thomashuis Buurmalsen. Samen met onze dochter Donna, onze hond Nicky en ons fantastische medewerkers willen wij een liefdevol huis zijn voor onze 9 bewoners en hen de best mogelijke zorg en begeleiding bieden.

Thomashuis Buurmalsen

Rijksstraatweg 1-3
4197 BA Buurmalsen
Gelderland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu