•  

Thomashuis Coevorden

Op het Klooster, een mooie villawijk in Coevorden, is sinds 2009 ons thomashuis gevestigd in een prachtig pand.

De riante tuin en rustige ligging, maar toch niet al te ver weg van voorzieningen, zorgen ervoor dat het hier heerlijk toeven is.

Thomashuis Coevorden - gezin
De ondernemers

Wij zijn Mathanja Schoonewille en Michiel Snippe en sinds februari 2009 zorgondernemers van Thomashuis Coevorden. Samen met onze 2 dochters, Anne-Lieke en Sanne-Meike, wonen wij ook bij het Thomashuis. Na jaren in een grote instelling te hebben gewerkt, kwam bij ons meer en meer het gevoel dat de zorg ook anders en persoonlijker kon. Met veel passie zetten we nu onze kwaliteiten in in ons thomashuis.

Thomashuis Coevorden

Klooster 29
7741 NB Coevorden
Drenthe
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu