•  

Thomashuis Culemborg

In ons Thomashuis bieden we mensen met een verstandelijke beperking een veilige en huiselijke omgeving. Samen met een professioneel team van medewerkers zijn we 24 uur per dag beschikbaar om aandacht en begeleiding te bieden. 
Zorgzaam en bereikbaar; zo maken we het verschil voor u!

We vinden respect voor ieders leefstijl en levensovertuiging belangrijk. We staan open voor het gesprek hierover en stimuleren die openheid bij onze bewoners.

Welkom bij Thomashuis Culemborg!

Zorgondernemers Thomashuis Culemborg
De ondernemers

Wij zijn Cora van Rijswijk en Marianne de Kock, zorgondernemers van Thomashuis Culemborg. In februari 2008 zijn we gestart met onze eerste bewoners. Marianne heeft ruime ervaring in de zorg. Ze weet op een creatieve manier oplossingen te vinden voor vraagstukken in de begeleiding. Cora is als projectleider in de welzijns- en onderwijswereld actief geweest en heeft inmiddels haar sporen in de zorg ruimschoots verdiend. Wij hebben er bewust voor gekozen om zelf ook in het Thomashuis te wonen. Zo zijn we goed op de hoogte van wat er speelt.

Thomashuis Culemborg

Ridderstraat 186
4101 BK Culemborg
Gelderland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu