•  

Thomashuis Damwoude

Thomashuis Damwoude biedt negen bewoners met een verstandelijke beperking een warm en gezellig thuis. In ons huis zijn wij een grote familie, waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. Doordat wij een kleinschalige woonvorm zijn, geven wij bewoners zorg op maat en kijken wij naar de persoonlijke wensen en interesses van bewoners. Samen met een enthousiast team en de bewoners ondernemen we graag activiteiten. Geluk zit hem in de kleine dingen: samen een broodje kroket eten op de vrijdagavond, een kopje koffie drinken op het terras of een spelletje spelen. Daarnaast gaan we graag op pad met onze bus.

Ons Thomashuis is in een historisch pand gesitueerd in het Friese dorp Damwoude. Voordat het huis twaalf jaar geleden is getransformeerd tot Thomashuis, heeft het als bejaardencomplex en conferentieoord gediend. Bij mooi weer vind je ons in de gezellige, riante tuin. Benieuwd naar ons Thomashuis? Neem dan een kijkje. Je bent van harte welkom!  

 

Zorgondernemers Thomashuis Damwoude
De ondernemers

Wij zijn Gerton en Tineke Rauw, zorgondernemers van Thomashuis Damwoude. Samen hebben wij twee volwassen kinderen en drie prachtige kleinkinderen. Tineke heeft ruime ervaring in de gehandicaptenzorg. Zo heeft zij bij de Friese zorgorganisatie Talant en 7 jaar bij Thomashuis Metslawier gewerkt. Gerton is muzikaal geschoold en heeft de afgelopen jaren als chauffeur gewerkt. Liefdevolle en persoonlijke zorg is onze passie. Met de overname van Thomashuis Damwoude is dan ook een gekoesterde wens in vervulling gegaan. Samen met onze acht bewoners en medewerkers vormen wij een hechte familie, waarbij iedereen zichzelf mag en kan zijn. Momenteel hebben wij ruimte voor een negende bewoner in ons Thomashuis en op onze dagbesteding! Interesse? Neem gerust contact met ons op.

Thomashuis Damwoude

Doniaweg 73
9104 GJ Damwoude
Friesland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu