•  
  •  

Thomashuis De Krim

Thomashuis De Krim is gevestigd in een Groninger boerderij aan de Lutterhoofdwijk in De Krim, provincie Overijssel. Het accent in ons Thomashuis ligt op: buitenlucht, creativiteit, muziek & spontaniteiten! We bieden mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking een veilige en vertrouwde omgeving en laten hen op deze wijze het gezinsleven ervaren. We hebben er bewust voor gekozen om als zorgondernemers zelf ook in het Thomashuis te gaan wonen. Op deze manier zijn we goed op de hoogte van wat er speelt. Samen met een team van gemotiveerde en gediplomeerde medewerkers zijn we altijd aanwezig en bieden we continu zorg en begeleiding. Doordat de woonvorm kleinschalig is en de lijnen kort zijn kunnen wij optimale zorg bieden en de veiligheid waarborgen.

Zorgondernemers De Krim
De ondernemers

Wij zijn Gerda Brand & Peggy Bakker, zorgondernemers sinds 2012 en trotse moeder en co moeder van Dagmar (1999) & Lars (2001). Gerda heeft jarenlange ervaring in de psychiatrie binnen RIBW IJsselvecht en Peggy is geruime tijd werkzaam geweest binnen de gehandicaptenzorg, stichting Baalderborggroep, We zijn regelmatig te vinden aan de zee, in de sauna of het bos met onze hond en houden van gezelligheid om ons heen. Nadat we elkaar via een omweg in het leven leerden kennen, liepen we steeds vaker tegen dezelfde zaken aan binnen ons werk; de zorg veranderde. Geen tijd voor de bewoner en (te) veel praten, iets wat niet bij ons past. Peggy`s wens was een groot gezin en Gerda wilde veel bij haar kinderen zijn in de buurt van Slagharen, dit i.v.m. co ouderschap vader René. Moeilijke combi leek dit want toen we ons aanmelden in 2009 in Gouda bij DDN met deze "eis", werd ons verteld dat het nog wel eens lang zou gaan duren of wellicht niet mogelijk zou zijn om een Thomashuis te starten. Dit namen we op de koop toe en dan moest het maar zo zijn.. Echter na een half jaar werden we gebeld vanuit Gouda; rijd eens door De Krim want daar staat een mooie boerderij.. Ons motto is dan ook; iets wat je echt wilt, krijg je voor elkaar en op een manier die als echt bij je past.

Thomashuis De Krim

Parallelweg 58
7782 PG De Krim
Overijssel
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu