•  

Thomashuis De Waal

Er voor elkaar zijn

Wij vormen een hecht gezin waar veiligheid en warmte voorop staat. Wij zijn er voor elkaar. In ons Thomashuis staat een mensgerichte benadering centraal waarbij het draait om wie je bent en wat je kan. Dit geldt voor onze bewoners maar ook voor onze medewerkers, familieleden en vrienden.

Veilig en prettig wonen

Voor ons is het belangrijk dat elk gezinslid gelukkig is en eigen regie heeft over zijn/haar leven. Iedereen wordt gezien en er is aandacht voor elkaar. Er is sprake van een veilige, prettige woonomgeving waarin iedereen zich optimaal kan ontplooien. Dit kunnen wij niet alleen. Dit doen we samen met ons zorgteam dat bestaat uit 8 medewerkers.

Zorgondernemers Thomashuis De Waal
De ondernemers

Hallo, wij zijn Esther en Clément Borgman. Wij zijn bijna 30 jaar getrouwd en hebben 3 dochters Anouk, Carlijn en Lonneke. Onze jongste twee dochters wonen bij ons in het Thomashuis. Wij hebben heel wat huisdieren; onze honden Cas en Falco en onze Franse Hangoren en Vlaamse reuzen. Esther is een pleeg in hart en nieren. Als 17-jarige is zij als ziekenverzorgende begonnen. Daarna is zij als Z-verpleegkundige en A-verpleegkundige werkzaam geweest bij diverse werkgevers. De laatste 8 jaar is zij als palliatief verpleegkundige werkzaam in hospice Rozenheuvel. Esther heeft als specifiek aandachtsgebied binnen deze functie de doelgroep bewoners met een verstandelijke beperking en een psychiatrisch ziektebeeld. Clément heeft geen zorgachtergrond. Hij is tot nu toe beroepsmatig werkzaam geweest binnen de verpakkingsbranche en heeft daarbij meerdere commerciële -uitvoerende als ook leidinggevende- posities bekleed.

Thomashuis De Waal

Nieuwe Tielseweg 26
4001 JW Tiel
Gelderland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu