•  
  •  
  •  

Thomashuis Delft de Oliemolen is (zoals de naam al doet vermoeden) gevestigd in een oude oliemolen. Tien jaar geleden van start gegaan en nog altijd een warm en liefdevol thuis voor de bewoners. Het is een plek waar de eigenheid van een ieder zeer gerespecteerd wordt. Sfeer en comfort, autonomiteit en zelfbeschikking, warmte en gezelligheid; daar draait het om in Thomashuis de Oliemolen. 

Het personeel wordt er dan ook niet voor niets simpelweg 'geinstrueerd' met de woorden 'maak zoveel als mogelijk plezier met elkaar'. 

Opvolging gezocht

Na 10 jaar komt er nu echter voor Hakim en Marjo een einde aan een ‘geweldig avontuur’. De zorgondernemers van Thomashuis Delft De Oliemolen dragen namelijk het stokje over en zijn op zoek naar opvolgers.

Lees er meer over in dit bericht

De ondernemers 
Wij zijn Marjo en Hakim Sihombing, sinds juni 2008 met veel plezier Thomashuisondernemers. Ons gehele leven zijn wij al werkzaam in de zorg. In deze plezierige jaren hebben wij veel ervaring en deskundigheid opgedaan in het werken met mensen met een of meer beperkingen. In de loop der tijd brachten wij ons werk ook mee naar huis. Wij hadden een logeerplek en wij deden aan persoonlijke begeleiding en speciale thuiszorg. Hierdoor is de ambitie ontstaan om voor onszelf te beginnen: een kleinschalige woonvoorziening, vormgegeven op onze eigen persoonlijke manier. Met ons Thomashuis willen we een warme en betrokken gemeenschap creëren, waar wij en onze drie kinderen zelf ook deel van uitmaken. Wij zijn creatief en ondernemend, sociaal en gek op de natuur met al haar dieren. Ook genieten we van kunst, cultuur en muziek. Dit alles vindt zijn weerslag in ons Thomashuis.

Thomashuis Delft

Buitenwatersloot 411
2614 LD Delft
Nederland
Heb je vragen of ben je benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
0152564895
delft@thomashuis.nl
Vestigingen

Wie gaat ons opvolgen?

Na 10 jaar komt er voor Hakim en Marjo een einde aan een ‘geweldig avontuur’. De zorgondernemers van Thomashuis Delft De Oliemolen dragen...Lees meer

Thomashuis Delft

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.