•  
  •  
  •  
  •  

Thomashuis Delft

Thomashuis Delft de Oliemolen is (zoals de naam al doet vermoeden) gevestigd in een oude oliemolen. Tien jaar geleden van start gegaan en nog altijd een warm en liefdevol thuis voor de bewoners. Het is een plek waar de eigenheid van een ieder zeer gerespecteerd wordt. Sfeer en comfort, autonomiteit en zelfbeschikking, warmte en gezelligheid; daar draait het om in Thomashuis de Oliemolen. 

Het personeel wordt er dan ook niet voor niets simpelweg 'geinstrueerd' met de woorden 'maak zoveel als mogelijk plezier met elkaar'.

 

De ondernemers

Wij zijn Sander en Mirella van der Brugge, de ondernemers van Thomashuis Delft. We zijn in 2020 komen wonen in de Oliemolen. Onze zoon (2003) is met ons mee verhuisd. Onze dochter (2000) studeert en woont in Amsterdam en werkt in het weekend mee. Wij hebben allebei ervaring in de zorg en hebben elkaar leren kennen binnen een instelling in Nootdorp. Ik, Mirella, heb 25 jaar voor Ipse de Bruggen gewerkt. Ik, Sander, ben bij de geboorte van onze dochter gaan werken als Rijksambtenaar met de bedoeling ooit weer terug te keren in de zorg voor deze geweldige groep mensen. Samen hebben wij jaren geleden naar elkaar de wens uitgesproken om een kleinschalige woongroep te starten en nu in 2020 gaat deze wens in vervulling. Ons gezin is uitgebreid met 9 bijzondere mensen.

Thomashuis Delft

Buitenwatersloot 411
2614 LD Delft
Zuid-Holland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu