•  
  •  
  •  

Thomashuis Delft de Oliemolen is (zoals de naam al doet vermoeden) gevestigd in een oude oliemolen. Tien jaar geleden van start gegaan en nog altijd een warm en liefdevol thuis voor de bewoners. Het is een plek waar de eigenheid van een ieder zeer gerespecteerd wordt. Sfeer en comfort, autonomiteit en zelfbeschikking, warmte en gezelligheid; daar draait het om in Thomashuis de Oliemolen. 

Het personeel wordt er dan ook niet voor niets simpelweg 'geinstrueerd' met de woorden 'maak zoveel als mogelijk plezier met elkaar'. 

Lees er meer over in dit bericht

De ondernemers 
Wij zijn Sander en Mirella van der Brugge, de ondernemers van Thomashuis Delft.

Thomashuis Delft

Buitenwatersloot 411
2614 LD Delft
Nederland
Heb je vragen of ben je benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
0152564895
delft@thomashuis.nl

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.