•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Thomashuis Den Haag

Leuk dat je onze website bekijkt.

Richard Logister en Petra van Straaten zijn de trotse zorgondernemers van Thomashuis Den Haag. Samen met onze 9 bewoners en medewerkers vormen wij een fijne groep waar iedereen zichzelf kan zijn.

In ons Thomashuis is er plaats voor plezier, samenzijn en aandacht. We leveren maatwerk om zo recht te doen aan iedere bewoner. Ons motto is dat je mag zijn wie je bent. 

Ieder mens heeft kwaliteiten en wij streven op een positieve manier dat hier recht aan wordt gedaan. 

We gaan uit van het alledaagse, leggen accent op de mogelijkheden van de bewoners en geven begeleiding waar dit noodzakelijk is. 

Ondernemersfoto - Thomashuis Den Haag - Richard & Petra
De ondernemers

Wij zijn Richard Logister en Petra van Straaten en al heel lang een gelukkig stel. In 2014 hebben we besloten dat het tijd werd voor verandering en hebben we onze vaste banen opgezegd om te starten met een nieuw avontuur. Richard heeft jarenlange zeer brede ervaring in de zorg en Petra in het onderwijs. Onze vaardigheden, kennis en ervaringen gebruiken wij om het Thomashuis een fijne plek te laten zijn voor onze bewoners, medewerkers en voor onszelf. Al 9 jaar een leuk huis!

Thomashuis Den Haag

Naarderstraat 100
2574 PK 's-Gravenhage
Zuid-Holland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.