•  

Thomashuis Dongen

Thomashuis Dongen bevindt zich in het centrum van het dorp, met alle voorzieningen op loopafstand. Een boodschapje doen, iets gaan drinken op een terras, gewoon onderdeel zijn van de lokale samenleving, het kan allemaal, iedere dag opnieuw. Maar ook lekker thuis zijn, op de bank tv kijken of een stukje gaan fietsen, alleen of met een paar mensen, niet te veel plannen, maar ervaren wat er op ons pad komt, familie en vrienden uitnodigen, samen koken en genieten; dat is Thomashuis Dongen.
De ondernemers

Hennie Maas en Paul Trommelen werken beiden al lang in de zorg. Hennie vooral in de directe zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, Paul als directeur, adviseur en docent. Beiden vanuit een duidelijke visie op mens-zijn, los van een beperking. Iedereen verdient een eigen plek, een eigen invulling van het leven. Samen leven en van elkaar leren, ieder met een eigen unieke kleur, als groep, maar zeker ook als individu, dat bieden wij in ons Thomashuis. In ‘ons eigen dorp’. Wij noemen dit: thuiskomen bij elkaar!

Thomashuis Dongen

Hoge Ham 65
5104 JB Dongen
Noord-Brabant
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
0162-386052 & 06-40048539

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via bemiddeling@quasir.nl of 06 48 44 55 38.