•  
  •  
  •  
  •  

Thomashuis Doornenburg

Welkom in ons Thomashuis!!

Thomashuis Doornenburg is een monumentale boerderij uit 1928 en ligt tussen de boomgaarden aan de rand van het dorp Doornenburg, gemeente Lingewaard. Ons Thomashuis is rustig gelegen met veel ruimte in en om het huis, midden in de natuur. In de omliggende dorpjes zijn er voldoende voorzieningen voor boodschappen, dagbesteding etc. En Nijmegen en Arnhem zijn ook goed te bereiken. Zorgondernemers Jeanine Jansen en Theresa Wieland heten u van harte welkom.

Ondernemersfoto
De ondernemers

Wij zijn Theresa Wieland en Jeanine Jansen en wij zijn sinds 1 oktober 2015 de  zorgondernemers van Thomashuis Doornenburg. In Doornenburg is het heerlijk wonen, samen met onze lieve bewoners, onze 2 honden, de poezen en de kippen. We houden van gezelligheid en genieten van wat de dag ons brengt. We vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn; je bent wie je bent en je doet wat je doet. Samen met een vast team van lieve, betrokken medewerkers zorgen wij ervoor dat iedereen een zo gelukkig mogelijk leven heeft.

Thomashuis Doornenburg

Koffiemolen 3
6686 MD Doornenburg
Gelderland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu