•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wij zijn Luc en Laura Tiedink. Wij wonen in Thomashuis Druten met onze kinderen Tijn en Florien en de bewoners: Joost, Carlien, Susan, Riemke, Jasper, Steven, Astrid, Linda en Stefan. 

Thomashuis Druten bestaat sinds 2007. Het huis is een monumentale woonboerderij midden in het centrum van Druten. In de gezellige woonkamer en televisiekamer kunnen we met z’n allen zitten en samen activiteiten doen. Het huis heeft ook knusse hoekjes waar de bewoners zich alleen of met een klein groepje kunnen vermaken. Achter en naast het huis ligt een grote ommuurde tuin. Daar zitten we lekker in het zonnetje, trappen we een balletje of springen we op de trampoline. Doordat het huis in het centrum van het dorp ligt, kunnen en gaan we ook regelmatig de deur uit met de bewoners voor een bezoek aan de winkels of om gewoon een eindje te wandelen.  
​​Bovenal is Thomashuis Druten een THUIS voor onze bewoners. Wij bieden ze structuur, voorspelbaarheid, nabijheid en ondersteuning. Daardoor is ons huis een plek waar de bewoners zich veilig en vertrouwd voelen en de ruimte krijgen om zichzelf te zijn. Bij ons vinden ze een plek waar het gezellig is en we veel dingen samen doen. Denk aan samen eten en koffie drinken maar ook een film kijken, knutselen of een wandeling maken in het dorp. Soms met z’n allen, soms met kleinere groepjes en soms individueel. Ook gaan we elk jaar met z'n allen op vakantie. Samen plezier maken vinden wij belangrijk. Daarom ondernemen we verschillende grotere activiteiten zoals pretpark, een bezoek aan een museum of Bolderpop.

Onze bewoners krijgen van ons waar mogelijk ook de ruimte zichzelf te ontwikkelen door uitdagingen binnenshuis en buiten. Iedereen draagt een steentje bij. Zo heeft elke bewoner bijvoorbeeld een dag waarop hij of zij meehelpt met koken. Wekelijks gaat er iemand naar de bakker of doen anderen een klusje in de tuin.  

Bij ons in huis houden we rekening met elkaar en gaan we respectvol met elkaar om. Iedereen is uniek in zijn doen en laten en dat is mooi! Dit alles maakt ons huis een thuis waar wij met veel plezier werken en wonen.  

ThomashuisVerbindt: ''Je hebt altijd wel iemand om mee te spelen''

De ondernemers 
Wij zijn Luc en Laura Tiedink. Samen met onze kinderen Tijn en Florien wonen wij sinds januari 2017 in Thomashuis Druten. Luc is zijn carrière gestart in het bedrijfsleven en heeft daarna de overstap gemaakt naar de zorg. Hier heeft hij zowel ervaring heeft opgedaan in de gehandicaptenzorg als in de psychiatrie. Laura heeft 15 jaar werkervaring op verschillende plekken in de zorg waaronder gehandicaptenzorg, psychiatrie en verslavingszorg.

Thomashuis Druten

Hogestraat 18
6651 BL Druten
Nederland
Heb je vragen of ben je benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
0487 - 560 212

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.