•  

Thomashuis Elst

Thomashuis Elst is gevestigd in de voormalige boerderij Westeraam. Inmiddels is de boerderij omsloten door nieuwbouw waardoor we volop meedoen met de wijk. Op de begane grond bevindt zich de gezamelijke woonkamer waar we veel samen vertoeven. Daarnaast zijn er 3 slaap/zitkamers beneden en 6 op de eerste verdieping en is het pand voorzien van de nodige faciliteiten. De ruime zonnige tuin om het Thomashuis met kippenren en boomgaard maken het plaatje compleet.

In het kader van de WKKGZ (de wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) zijn wij aangesloten bij een door VWS erkende geschillen commissie. Wij zijn aangesloten bij Klachtenportaal Zorg gevestigd in Enkhuizen. Westerstraat 17-1601 AD. www.klachtenportaalzorg.nl

 

De ondernemers

Wij zijn Michelle Berends en Paul Camfferman, zorgondernemers van Thomashuis Elst (Gld). Wij hebben twee kinderen, Anne Fee (2004) en Valentijn (2007). Beiden hebben we ruime ervaring in het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking. In ons Thomashuis willen wij negen bewoners een veilig en warm thuis bieden, een plek waar zij zichzelf kunnen zijn.  We hechten veel waarde aan tradities, samen koken en eten, samen erop uit en genieten van de dagelijkse dingen in en om het huis. Het Thomashuis is voor ons dan ook een ideale manier om het werken met onze levensstijl te combineren. Omdat we onder hetzelfde dak wonen als onze bewoners zijn we goed op de hoogte van wat er speelt. Wij zijn praktisch altijd aanwezig en vormen het vaste aanspreekpunt voor de bewoners en hun ouders/vertegenwoordigers.

Thomashuis Elst

Dijkstoellaan 21
6661 ML Elst Gld
Gelderland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu