•  
  •  
  •  

Thomashuis Enschede

Het Thomashuis in Enschede opende in 2008 haar deuren en biedt onderdak aan 9 bewoners. De zorg wordt georganiseerd en gefaciliteerd door de inwonende zorgondernemer Fleur Blokhuis en een gepassioneerd team medewerkers. De lijnen zijn kort en de manier van samenleven heeft wel wat weg van een groot gezin; net als in de 118 andere Thomashuizen die Nederland telt sinds 2003.

Thomashuis Enschede is gevestigd op een prachtige en bosrijke omgeving in Enschede Zuid. De locatie is een authentieke boerderij aan de rand van een woonwijk. De bewoners en het team houden van leuke activiteiten ondernemen, veel buiten zijn, lekker koken en de dieren verzorgen die ook bij het Thomashuis wonen.

Zorgondernemers Thomashuis Enschede
De ondernemers

Thomashuis Enschede wordt geleid door Fleur Blokhuis sinds 2019, dochter van Gerard en Anja die het huis in 2008 openden. Fleur woont met haar vriend Vincent en dochter Ava geschakeld aan het Thomashuis en vindt het Thomashuis een fantastisch zorgconcept. Samen met het team biedt ze de bewoners deze fijne en warme woonplek aan, een echt gezinshuis. Veiligheid, warmte en gezelligheid zijn de belangrijkste kernwaarden. Iedereen mag zichzelf zijn in het Thomashuis.

Thomashuis Enschede

Reygershoftehoek 47
7546 KB Enschede
Overijssel
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu