•  

Het Thomashuis in Enschede opende in 2008 haar deuren en biedt onderdak aan 8 bewoners. De zorg wordt georganiseerd en gefaciliteerd door de inwonende zorgondernemers Gerard & Anja en een gepassioneerd team medewerkers. De lijnen zijn kort en de manier van samenleven heeft wel wat weg van een groot gezin; net als in de 118 andere Thomashuizen die Nederland telt sinds 2003.

Thomashuis Enschede is gevestigd op een prachtige en bosrijke omgeving in Enschede Zuid.

De ondernemers 
Wij zijn Anja en Gerard Blokhuis, zorgondernemers van Thomashuis Enschede. We komen uit de Achterhoek en hebben drie volwassen kinderen die op zichzelf wonen. Bijna ons hele werkleven zijn we werkzaam in de zorg. Hierdoor hebben we veel ervaring en deskundigheid opgedaan in onder andere het begeleiden en verzorgen van mensen met een verstandelijke beperking. Met ons Thomashuis willen we een warme en betrokken huiselijke omgeving creëren, waar wij en ons gezin ook deel van uitmaken. Wij zijn creatief en ondernemend, houden van de natuur en hebben huisdieren. Ook genieten we graag van muziek, dansen en samen op een terras zitten. Als zorgondernemers hebben we er bewust voor gekozen om zelf ook bij het Thomashuis te wonen. Op deze manier zijn we goed op de hoogte van wat er speelt.

Thomashuis Enschede

Reygershoftehoek 47
7546 KB Enschede
Nederland
Wij hebben momenteel geen plaats beschikbaar. Toch benieuwd? Neem gerust contact op:
0534780309
enschede@thomashuis.nl

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.