•  
  •  

Thomashuis Ermelo

Welkom bij Thomashuis Ermelo!

Wij zijn Hans en Alies Stijnman, zorgondernemers van Thomashuis Ermelo.  

Sinds eind 2016 wonen we in ons Thomashuis in de nieuwbouwwijk Het Trefpunt in Ermelo. Een thuis voor ons en onze bewoners vlak bij het centrum van Ermelo in een omgeving die alles biedt om na de dagelijkse bezigheden lekker te ontspannen.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen naar eigen mogelijkheden deelneemt aan de maatschappij. Gezamenlijk wonen, eten en leuke dingen ondernemen vinden wij belangrijk. Voor ons is het een uitdaging een omgeving te creëren waarin iedereen zich welkom, veilig, geborgen en gewaardeerd voelt, maar ook een omgeving die uitdaagt en prikkelt om eigen verantwoordelijkheid te nemen en je te ontwikkelen.  

In ons Thomashuis wordt samen geleefd, gekookt, gegeten, activiteiten ondernomen en ontspannen. Iedereen levert naar eigen vermogen een bijdrage aan het dagelijks leven in het Thomashuis.
We trekken er graag met z’n allen op uit naar het strand, het bos of het zwembad maar houden ook van heerlijk ontspannen om het huis.Wanneer het weer dat niet toelaat kunnen we evengoed genieten van een spelletje, knutselen, een avondje muziek of een leuk programma op tv.

We hebben goede contacten met de diverse aanwezige dagbestedingslocaties in de omgeving en helpen graag met het vinden van een fijne werkplek.

 

Graag tot ziens in Ermelo!

Hans en Alies
De ondernemers

Alies heeft ruim 35 jaar ervaring in de zorg met diverse doelgroepen.  Hans heeft als bedrijfsleider in een supermarkt gewerkt waar hij diverse mensen met een verstandelijke beperking heeft mogen begeleiden. Vanaf de start van de Thomashuizen hebben we de ontwikkelingen met belangstelling gevolgd. Regelmatig kwam het terug in de gesprekken; ooit...... In oktober 2016 was "ooit" aangebroken en hebben we de stap genomen een eigen Thomashuis te starten. Uiteindelijk in het mooie Ermelo terechtgekomen waar we sinds december 2016 samen met de bewoners ons Thomashuis vorm geven.

Thomashuis Ermelo

Amaliahof 41
3851 KX Ermelo
Gelderland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu