•  

Thomashuis Etten-Leur

 

In het hart van Etten-Leur, staat ons Thomashuis. Gewoon in de stad. Linksaf de stad in, rechtsaf de mogelijkheid om de natuur in te gaan. Wij kunnen samen met onze bewoners profiteren van de vele activiteiten die in dit mooie stadje plaats vinden.

Mensen met een verstandelijke beperking willen wij alle kansen bieden om zo normaal mogelijk te leven. Wij gaan uit van hun persoonlijke wensen en behoeftes, vaardigheden en mogelijkheden. Op een plek waar liefde, warmte, aandacht en betrokkenheid voor elkaar is.

Als zorgondernemers zijn wij zelf ook in het Thomashuis gaan wonen zodat wij er zijn als dat nodig is. Wij zijn er bijna altijd. Zo kunnen wij het vertrouwde gezicht en aanspreekpunt zijn voor de bewoners en hun familie en andere betrokkenen. Wij willen op de hoogte blijven van wat er speelt in huis.

 

 

 

 

De ondernemers

Wij, Rian en Jacques Wagtmans, zijn in 1977 begonnen met het werken met mensen met een beperking en wij willen deze ervaring in een huiselijke sfeer delen met bewoners en hun vrienden en familie.
Wij houden van gezellig samenzijn, lekker voor elkaar koken, genieten van de geuren en natuurlijk alles opeten.

We gaan graag op stap. Naar het centrum, een terrasje pakken, een filmpje pakken, theater, of wat verder weg. Naar Frankrijk om lekkere stukken te wandelen. Of in het weekeinde lekker naar zee om op het strand te wandelen. De natuur trekt ons erg aan en wij doen graag allerlei leuke dingen in de buitenlucht. Binnenshuis zijn wij graag bezig om de boel gezellig te maken, spelletje doen, muziek te maken. Maar ook lekker op de bank luieren met een bakske koffie en een goed Tv-programma bekijken doen wij graag.

Thomashuis Etten-Leur

Tamboerijn 1D
4876 BS Etten-Leur
Noord-Brabant
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
076-8884903

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via info@klachtenportaalzorg.nl.