•  

Welkom bij Thomashuis Goirle 

Met een klein maar goed ondersteunend professioneel begeleidingsteam van vaste medewerkers en tijdelijke stagiaires maken we het mogelijk om een zo gezellig, rustig en veilig mogelijk leven te bieden in een huiselijke sfeer. Ons doel is dat bewoners hier gelukkig kunnen en mogen worden, ieder op zijn/haar eigen manier! 

Samen met alle bewoners houden wij ervan om veel samen te ondernemen, zoals wandelen, fietsen, sporten, een terrasje pakken en in de tuin werken. Wij vinden het heerlijk om activiteiten en evenementen te bezoeken, te dansen, te luieren of samen naar de bioscoop en regelmatig een dagje naar de Efteling te gaan. Tevens zijn we veel met onze huisdieren bezig, honden, katten, cavia's, konijn, de kippen en onze hangbuikzwijntjes Beppie en Rosa. 

Thomashuis Goirle is gevestigd aan de rand van het dorp, met een mooie en ruime achtertuin. We wonen in een wijk, waar we graag wandelen met de honden langs de grote waterplas. Veel mensen kennnen ons inmiddels ook van en andere zaken zoals activiteiten voor de buurt of dorp. We laten ons dus regelmatig zien en horen! Zo hebben we meegewerkt aan het opzetten van een buurtpreventie app groep en een maandelijkse disco voor deze doelgroep in de regio. Daarnaast hebben we een radio/ tv programma georganisseerd met de lokale omroep, die eens per twee weken een radiouitzending voor de zorgsector in de gemeente uitzend!

Thomashuis Goirle, een successtory vanaf het begin! 

 

 Bekijk de vlog en onze fotos om alvast nader kennis te maken met ons Thomashuis.

 

De ondernemers 
Wij zijn Wim Hoes en Jacqueline Hoes-Rovers en zijn sinds augustus 2012 de eerste zorgondernemers van Thomashuis Goirle. Wij hebben samen meer dan vijfentwintig jaar werkervaring in de zorgsector en hulpverlening zoals het begeleiden van mensen, al dan niet met een verstandelijke beperking, met de diverse zorg en hulpvragen, jong en oud. Deze vele werk- en privé ervaringen gebruiken we dagelijks tijdens de begeleiding voor het Thomashuis. We zijn een enthousiast ondernemend echtpaar die houdt van creativiteit en sport en blijven samen altijd open staan voor nieuwe invalshoeken en kennis om de begeleiding te optimaliseren voor de bewoners en hun ouders. Samen met onze zoon en onze huisdieren, maken wij als gezin deel uit van het Thomashuis.

Thomashuis Goirle

Hoge Wal 55
5053 AP Goirle
Nederland
Heb je vragen of ben je benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
0138225888
goirle@thomashuis.nl

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.