•  

Thomashuis Goirle

Welkom bij Thomashuis Goirle

Met een klein, hecht en profesioneel team van vaste medewerkers dragen wij zorg over 9 bewoners met een verstandelijke beperking. In een huiselijke sfeer bieden wij hen een veilige, rustige en vooral gezellige woonomgeving waarin zij gelukkig kunnen zijn en dat vooral ook mogen blijven, ieder op zijn of haar eigen manier. 

Samen met alle bewoners houden wij ervan om leuke (en actieve) activiteiten te ondernemen zoals wandelen, fietsen, sporten, in de tuin werken of een terassje te pakken. Wij vinden het heerlijk om evenementen te bezoeken, te dansen, te luieren of samen naar de bioscoop te gaan maar ook een bezoek aan de Efteling staat regelmatig bij ons op het programma. Tevens zijn onze bewoners veel met hun huisdieren bezig, gezamenlijk dragen wij zorg over twee honden, een kat en drie konijnen. 

Thomashuis Goirle is gevestigd aan de rand van het dorp, in een rustige wijk waar we gezamenlijk met de honden een rondje kunnen lopen langs de grote waterplas en waarnaar we een welverdiende kop koffie kunnen drinken in onze riante achtertuin. Veel mensen kennnen ons inmiddels ook van andere zaken zoals activiteiten voor de buurt of dorp. We laten ons regelmatig zien en horen! 

Thomashuis Goirle, een successtory vanaf het begin! 
 

 

Thomashuis Goirle
De ondernemers

Ik ben Jacqueline Rovers en  sinds de opening in augustus 2012 de trotse zorgondernemer van Thomashuis Goirle.  Samen met het vaste enthousiaste en ervaren team vormen we een hechte, warme en veilige omgeving voor onze bewoners.  We vinden het erg belangrijk dat ieder zijn eigen plekje heeft in de groep en kijken ook wat ieder nodig heeft om er te mogen zijn en te groeien. 

Thomashuis Goirle

Hoge Wal 55
5053 AP Goirle
Noord-Brabant
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu