•  

Thomashuis Goirle

Welkom bij Thomashuis Goirle

Met een klein, hecht en profesioneel team van vaste medewerkers dragen wij zorg over 9 bewoners met een verstandelijke beperking. In een huiselijke sfeer bieden wij hen een veilige, rustige en vooral gezellige woonomgeving waarin zij gelukkig kunnen zijn en dat vooral ook mogen blijven, ieder op zijn of haar eigen manier. 

Samen met alle bewoners houden wij ervan om leuke (en actieve) activiteiten te ondernemen zoals wandelen, fietsen, sporten, in de tuin werken of een terassje te pakken. Wij vinden het heerlijk om evenementen te bezoeken, te dansen, te luieren of samen naar de bioscoop te gaan maar ook een bezoek aan de Efteling staat regelmatig bij ons op het programma. Tevens zijn onze bewoners veel met hun huisdieren bezig, gezamenlijk dragen wij zorg over twee honden, twee katten, een cavia en drie konijnen. 

Thomashuis Goirle is gevestigd aan de rand van het dorp, in een rustige wijk waar we gezamenlijk met de honden een rondje kunnen lopen langs de grote waterplas en waarnaar we een welverdiende kop koffie kunnen drinken in onze riante achtertuin. Veel mensen kennnen ons inmiddels ook van andere zaken zoals activiteiten voor de buurt of dorp. We laten ons regelmatig zien en horen! Zo heeft het Thomashuis meegewerkt aan het opzetten van een buurtpreventie app-groep en een maandelijkse disco voor deze doelgroep in de regio. Daarnaast hebben we een goedlopend radio/ tv programma georganisseerd met de lokale omroep, die eens per twee weken een muzikale uitzending maakt voor de zorgsector in de gemeente. 

Thomashuis Goirle, een successtory vanaf het begin! 
 

 

De ondernemers

Wij zijn Wim Hoes en Jacqueline Hoes-Rovers en wij zijn sinds de opening in augustus 2012 de trotse zorgondernemers van Thomashuis Goirle.
Samen hebben wij meer dan vijfentwintig jaar werkervaring in de zorgsector en de hulpverlening. In deze vijfentwintig jaar zijn wij bekend geworden met diverse zorg en hulpvragen van mensen uit verschillende leeftijdscategorieën, al dan niet met een verstandelijke beperking. Deze vele werk- en privé ervaringen gebruiken we dagelijks tijdens het bieden van een optimale en persoonlijke begeleiding in het Thomashuis.
We zijn een enthousiast en ondernemend echtpaar dat creativiteit, sport en het open staan voor nieuwe invalshoeken om onze zorg te optimaliseren in een hoog vandaal hebben staan. Wij kijken naar onze bewoners maar hebben zeker ook aandacht voor zijn of haar persoonlijke kring.

Thomashuis Goirle

Hoge Wal 55
5053 AP Goirle
Noord-Brabant
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
0138225888

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.