•  

Welkom op de website van Thomashuis Gouda! Het Thomashuis staat op een prachtig rustig plekje op een eilandje, met de levendigheid van het centrum en het station op loopafstand. Doordat ik bij het Thomashuis woon, weet ik wat er speelt en ben ik het vaste aanspreekpunt voor de bewoners en hun betrokkenen. Met een klein hecht team bieden we een basis van veiligheid en stabiliteit, waarbij een ieder zijn eigen plek inneemt met de daarbij behorende behoeften. Een sfeervol (t)huis waar een ieder zich gezien, gewaardeerd en geaccepteerd voelt.

Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina voor een heleboel foto's en like de pagina om op de hoogte te blijven van alle belevenissen van het Thomashuis!

De ondernemers 
Ik ben Marieke van Eijk, de zorgondernemer van Thomashuis Gouda. Ik woon naast het Thomashuis met mijn twee dochters, Romy (2011) en Jinthe (2013).

Thomashuis Gouda

Winterdijk 4
2801 SJ Gouda
Nederland
Wij hebben plaats beschikbaar! Interesse? Neem gerust contact op:
0182 359092
gouda@thomashuis.nl
Vestigingen

Wij hebben plek voor een nieuwe bewoner

Zoek jij een fijne plek om te wonen? Of ken je iemand die op zoek is naar gezellig nieuw thuis? In ons Thomashuis hebben we een plekje vrij!...Lees meer

Thomashuis Gouda

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.