•  

Thomashuis Gouda

Welkom op de website van Thomashuis Gouda! Het Thomashuis staat op een prachtig rustig plekje op een eilandje, met de levendigheid van het centrum en het station op loopafstand. Doordat wij bij het Thomashuis wonen, weten we wat er speelt en zijn we het vaste aanspreekpunt voor de bewoners en hun betrokkenen. Met een klein hecht team bieden we een basis van veiligheid en stabiliteit, waarbij een ieder zijn eigen plek inneemt met de daarbij behorende behoeften. Een sfeervol (t)huis waar een ieder zich gezien, gewaardeerd en geaccepteerd voelt.

Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina voor een heleboel foto's en like de pagina om op de hoogte te blijven van alle belevenissen van het Thomashuis!

Zorgondernemers TH Gouda
De ondernemers

Ik ben Marieke van Eijk, de zorgondernemer van Thomashuis Gouda. Ik woon naast het Thomashuis met mijn vriend Mark en mijn twee dochters, Romy (2011) en Jinthe (2013).

Thomashuis Gouda

Winterdijk 4
2801 SJ Gouda
Zuid-Holland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu