•  
  •  
  •  
  •  

Thomashuis Gouderak

Thomashuis Gouderak is gevestigd in de oude 'school met de Bijbel' van Gouderak. Dit bijzondere pand is omgetoverd tot een prachtige woning met zeer ruime kamers. Op dit moment wonen er 9 bewoners in ons Thomashuis. 

Buitenruimte

Buiten hebben we meerdere terrassen, waar we in de zomer ook het zwembad hebben staan. Ook staat er een grote schommel en een trampoline. 

Dagbesteding

In Thomashuis Gouderak woont een zeer gemengd gezelschap aan bewoners. Een deel van de bewoners gaat overdag naar een dagbestedingslocatie. Zoals een lunchroom, zorgboerderij of het helpen in de ouderenzorg. Andere bewoners doen hun dagbesteding in en om het Thomashuis. Hier hebben zij alle ruimte om activiteiten op eigen tempo te doen. Er worden spelletjes gedaan, gepuzzeld, muziek gemaakt, gekleurd, gefietst, gesnoezeld en gewandeld. 

De ondernemers

Johan en Diana Abspoel zijn vanaf 1 september 2023 de ondernemers in Thomashuis Gouderak. Wij zijn te bereiken op 06 31 79 92 64 en info@gouderak.thomashuis.nl.

Thomashuis Gouderak

Smitsstraat 15
2831 AG Gouderak
Zuid-Holland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: info@klachtenportaalzorg.nl