Thomashuis Grathem

Enthousiaste begeleider

Wie wil er samen met ons vaste team zorg verlenen op een manier zoals je het altijd hebt willen doen? De zorg die wij verlenen is kleinschalig, huiselijk, vertrouwd, sfeervol, bevat geen bureaucratie, heeft korte lijnen en is heel divers. We zoeken per 1 juni twee nieuwe collega's die in dit plaatje past en er met veel energie helemaal voor gaat.

Binnen ons kleine team, waar wijzelf onderdeel van uitmaken, vinden we het vooral belangrijk dat je kunt werken met oog voor detail en sfeer. Dat is waar onze bewoners zich goed bij voelen. 

Meer dan alleen begeleiden

Het werken binnen ons Thomashuis is meer dan begeleiden alleen, het is net als binnen een gezin, samen zorgdragen voor alles wat een huishouden met zich mee brengt: koken, begeleiden, tuinieren, de was en het ondersteunen in de dagelijkse verzorging. Daarnaast leveren we ook dagbesteding aan bewoners voor wie dit wenselijk is.

Vooral het zich thuis laten voelen van onze bewoners staat hoog in ons vaandel. Bij ons werken, betekent alle tijd besteden aan bewoners zonder administratieve taken! 

 

Dit ben jij...

We vinden het uiteraard belangrijk dat je affiniteit hebt met de doelgroep en passie hebt in het werken met mensen met een verstandelijke beperking. Je hebt het hart op de goede plek en kunt goed overweg met ouders en vrijwilligers. Een opleiding in de verstandelijk gehandicapte zorg is zeker in je voordeel.

Wij verzorgen zelf het vervoer van onze bewoners, dus een rijbewijs (B) is wel nodig. Uitbetaling vindt plaats op basis van FWG schaal 35, uren zijn bespreekbaar. De werktijden zijn onregelmatig en tevens ook beperkt in weekenden.

Laat je enthousiasme horen en solliciteer

Ben jij die echte Thomashuismedewerker die met een frisse blik op de zorg en die vol energie onze bewoners kan motiveren en begeleiden? Onze voorkeur gaat uit naar iemand die op een originele manier onze interesse wekt! Laat je enthousiasme zien of horen vóór 24 april 2021.

Tom en Yvonne Theeven

0475-452727/06-55390645 of grathem@thomashuis.nl

Voor meer informatie of alvast een kijkje nemen in ons huis? Kijk op onze website www.thomashuis.nl/grathem. 

Delen: