Enthousiaste begeleider

Thomashuis Grathem zoekt een enthousiaste begeleider om het team te versterken!

Wie wil er samen met ons vaste team zorg verlenen op een manier zoals je het altijd hebt willen doen? We verlenen kleinschalige zorg die huiselijk, vertrouwd en sfeervol is.

Dit is zorg zoals zorg bedoeld is!

We zoeken per 1 november een nieuwe collega die in dit plaatje past en er met veel energie helemaal voor wil gaan.

Binnen ons kleine team, waar wijzelf onderdeel van uitmaken, vinden we het vooral belangrijk dat je kunt werken met oog voor detail en sfeer. Dat is waar onze bewoners zich goed bij voelen.

Het werken binnen ons Thomashuis is meer dan begeleiden alleen, het is net als binnen een gezin, samen zorgdragen voor alles wat een huishouden met zich mee brengt: koken, begeleiden, tuinieren, de was, ondersteunen in de dagelijkse verzorging en zorg voor ontspanning. Daarnaast leveren we ook dagbesteding aan onze bewoners.

Vooral het zich thuis laten voelen van onze bewoners staat hoog in ons vaandel.

We vinden het uiteraard belangrijk dat je affiniteit hebt met de doelgroep en passie hebt in het werken met mensen met een verstandelijke beperking. Je hebt het hart op de goede plek en kunt goed overweg met ouders en vrijwilligers. Een diploma of uitzicht op een diploma binnen de gehandicapten zorg (minimaal niveau 3) vinden we belangrijk.

Wij verzorgen zelf het vervoer van onze bewoners, dus een rijbewijs (B) is wel nodig. Het aantal contracturen is 22 uur per week. Uitbetaling vindt plaats op basis van FWG schaal 35.

 

Ben jij die echte Thomashuismedewerker die met een frisse blik op de zorg en die met humor en vol energie onze bewoners kan motiveren en begeleiden? Maak dan voor 15 september 2023 jouw interesse bij ons kenbaar.

 

Tom en Yvonne Theeven

0475-452727/06-55390645 of info@thomashuis.grathem.nl

Voor meer informatie of alvast een kijkje nemen in ons huis?

Kijk op onze website www.thomashuizen.nl/grathem of Instapagina @thomashuisgrathem

Delen:

Sollicitatieformulier

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt.