•  
  •  
  •  

Thomashuis Harich is een prachtige stelpboerderij, gevestigd in het centrum van het pittoreske dorpje Harich, in zuidwest Friesland. De boerderij staat aan een rustige doorgaande weg en slechts op één kilometer afstand van de plaats Balk met zijn ruime winkel en uitgaansmogelijkheden.
Zorgondernemers Klaas en Anja heten u van harte welkom en informeren u graag over het wonen in ons Thomashuis.

Het motto van Klaas en Anja is:
"Er zit zoveel schoonheid in klein simpel geluk".

De ondernemers 
Wij zijn Klaas en Anja Zandstra, zorgondernemers van Thomashuis Harich.Wij hebben drie geweldige kinderen, en inmiddels 6 heerlijke kleinkinderen. Wij hebben ruime ervaring in de zorg voor volwassen mensen met een verstandelijke beperking. Onze visie op kwaliteit van leven is liefde, respect, gelijkwaardigheid en de ruimte om wensen en mogelijkheden te kunnen ontplooien. Als zorgondernemers hebben we er bewust voor gekozen in het Thomashuis te wonen. Op deze manier blijven we op de hoogte van wat er speelt en bieden daarmee zoveel mogelijk continuïteit en rust.

Thomashuis Harich

Stinsenwei 15
8571 RH Harich
Nederland
Heb je vragen of ben je benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
0514-522209

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.