•  

Thomashuis Heijenrath

Thomashuis Heijenrath is gevestigd in een voormalig hotel in het mooie heuvelland van Zuid-Limburg.

Dit hotel is in 2010 verbouwd tot  een gezellig Thomashuis.

Wij bieden een thuis voor onze 9 bewoners, Frans, Rob, Patty, Jan, Bjorn, Angie, Judith, Kyra en Danny. Allen met hun eigen persoonlijkheid en karakter.

Wij bieden onze bewoners niet alleen een huis, maar vooral ook een thuis. We genieten met z'n allen van al het moois dat Zuid-Limburg ons te bieden heeft. We gaan er graag op uit, met de hele groep, in kleine groepjes of individueel. Ook spelen we graag spelletjes, kijken tv of kletsen gezellig onder het genot van een kopje koffie of thee. Tevens dragen we samen de zorg voor alle taakjes in en rondom het huis. Iedereen doet wat in zijn of haar mogelijkheid ligt. Kortom, het wonen in ons Thomashuis is te vergelijken met het leven in een groot gezin.

 

De ondernemers

Wij zijn Mirella en Pascal Seroo - Beckers. 

Samen met onze 2 kinderen Dylan en Chayenna wonen wij in het Thomashuis.

Wij willen, samen met ons fijne team medewerkers, onze bewoners een veilig en warm thuis bieden, gezelligheid en huiselijkheid zijn kenmerkend voor ons Thomashuis. De koffie staat altijd klaar.

Mirella heeft jarenlange ervaring in de gehandicaptenzorg en Pascal heeft jarenlange ervaring als filiaalmanager. Onze gezamenlijke ervaring zullen we inzetten om te zorgen dat het een warm thuis is voor iedereen. 

Belangrijk vinden wij dat iedereen zichzelf kan zijn en zich echt thuis voelt.

Thomashuis Heijenrath

Givelderweg
1
6276PB Heijenrath
Limburg
Nederland

Er is plek beschikbaar! Geïnteresseerd? Neem contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu