•  

Thomashuis Heijenrath

Thomashuis Heijenrath is gevestigd in een voormalig hotel in het mooie heuvelland van Zuid-Limburg.

Dit hotel is in 2010 verbouwd tot  een gezellig Thomashuis.

De zorgondernemers wonen hier samen met 9 bewoners. We zijn een hele diverse groep, met heel verschillende leeftijden, niveau's, karakters en mogelijkheden.

In deze mooie natuur zijn er veel mogelijkheden om te wandelen. In de pittoreske dorpen in de buurt is het altijd leuk een van de vele terrasjes te bezoeken.

Wij houden ervan de evenementen, die veel in de buurt georganiseerd worden, te bezoeken.

Samen met een klein team van medewerkers willen we als zorgondernemers de zorg en begeleiding bieden die onze bewoners nodig hebben. 

Dat doen wij in een huiselijke en gemoedelijke sfeer. 

 

De ondernemers

Wij zijn Rob en Marlou Grandjean, de zorgondernemers van Thomashuis Heijenrath.
Wij willen onze bewoners een veilig en warm thuis bieden. Wij hebben allebei ruime ervaring in de zorg, die we in ons Thomashuis op een positieve manier inzetten

Thomashuis Heijenrath

Givelderweg
1
6276PB Heijenrath
Limburg
Nederland

Er is plek beschikbaar! Geïnteresseerd? Neem contact op:
0434503881 / 0650805381

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.