•  
  •  
  •  

Thomashuis Helmond

Wij zijn Suze oud Ammerveld en Cor Janssen van Thomashuis Helmond

In ons Thomashuis willen wij mensen met een verstandelijke beperking een prettig leven bieden in een stabiel, veilig en warm (t)huis. Samen met onze hond Frits zijn wij in september 2016 begonnen aan deze mooie uitdaging.

Suze heeft vele jaren werkervaring binnen de thuiszorg, verpleeghuis en in een hospice.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Cor heeft begeleidende en management ervaring in het werk met mensen met een verstandelijke beperking. Samen werken was onze wens en nu dus ons leven met een groot gezin waar we voor mogen zorgen. Samen met 5 medewerkers zijn we persoonlijk en betrouwbaar en vinden we het welzijn, de mogelijkheden en de wensen van onze 8 bewoners belangrijk. Omdat we zelf in het Thomashuis wonen zijn wij een vast aanspreekpunt voor de bewoners en hun ouder(s) / vertegenwoordigers en kunnen we snel inspelen op situaties.

Samen wonen we aan de rand van Helmond in een bosrijke omgeving, maar toch dicht bij de stad. Hierdoor kunnen we genieten van het buiten zijn en gebruik maken van de faciliteiten die de stad biedt. Zwemmen, sporten, kegelen en de disco staan wekelijks op het programma en we verlenen een maatschappelijke dienst door het 2 keer per week schoonhouden van de kapel van Binderen.

De ondernemers

Suze heeft vele jaren werkervaring binnen de thuiszorg, verpleeghuis en in een hospice.
Cor heeft begeleidende en management ervaring in het werk met mensen met een verstandelijke beperking.

Thomashuis Helmond

Bosselaan 4
5702 NV Helmond
Noord-Brabant
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
0492-556211 / 06-13759203

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.