•  
  •  
  •  

Thomashuis Helmond

Wij zijn Martijn en Miranda Briels en zijn sinds december 2022 de zorgondernemers van Thomashuis Helmond.

In ons Thomashuis willen wij volwassenen met een verstandelijke beperking een prettig leven bieden in een stabiel, veilig en warm (t)huis. Samen wonen we aan de rand van Helmond in een bosrijke omgeving, maar toch dicht bij de stad. Hierdoor kunnen we genieten van het buiten zijn en gebruik maken van de faciliteiten die de stad biedt. Zwemmen, sporten, kegelen en de disco staan wekelijks op het programma en we verlenen een maatschappelijke dienst door het 2 keer per week schoonhouden van de kapel van Binderen.

Miranda en Martijn Briels Thomashuis Helmond
De ondernemers

Miranda werkt vanaf haar 18e in de zorg. Zij is geen onbekende van de formule. Sinds 2020 werkte zij met heel veel plezier als begeleider bij Thomashuis Budel-Schoot. Martijn werkte voorheen als procesoperator en besteedt daarnaast flink wat uurtjes aan het opknappen van de Chevy. Ze hebben samen vijf kinderen waarvan er drie zijn meeverhuisd plus hun lieve eigenwijze Beagle Guus. 

Thomashuis Helmond

Bosselaan 4
5702 NV Helmond
Noord-Brabant
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
0492-556211 / 06-43119831 (miranda)

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.