Gezocht: vakantiekracht/assistent begeleider

Gezocht: vakantiekracht / assistent begeleider voor minimaal 8 uur per week

Ben jij degene die op korte termijn ons team komt versterken?

Ons Thomashuis, een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking is gevestigd in een langgevelboerderij in Herpen en gelegen aan de rand van natuurgebied “Herperduin” . Wij wonen als zorgondernemers gezamenlijk met negen bewoners (vier dames en vijf heren) met een verstandelijke beperking.  Op de boerderij wonen ook vier poezen, vier alpaca’s, kippen en twee honden.

Alle collega’s in ons kleine betrokken team hebben een groot zorghart en bieden ondersteuning vanuit de keuze om zich intensief te willen inzetten voor anderen. Zij zorgen er elke dag weer voor dat bewoners zich geliefd, gezien, veilig, warm en geborgen voelen, zodat men het meest optimale uit zichzelf kan halen en in ontwikkeling kan blijven. Onze visie is “samen 100”, vandaag een beetje meer, morgen misschien een beetje minder. De ene dag wat meer van jezelf, de andere dag wat meer ondersteuning vanuit ons. We denken niet in beperkingen maar in mogelijkheden.

We ondersteunen de bewoners met de dagelijkse ADL, individuele ondersteuning, groepsondersteuning, we ondersteunen ze bij het maken van keuzes.

Net als in een gezin dragen alle bewoners hun steentje bij in het dagelijks leven. We bereiden samen de maaltijd, we voeren de dieren, klussen in de tuin en doen we huishoudelijke taken.

We ondernemen veel activiteiten met elkaar, we wandelen, zijn creatief bezig, maken uitstapjes, maken muziek etc.

Wij bieden iedere dag interne dagbesteding aan; een aantal bewoners hebben externe dagbesteding.

Wat vragen wij:

 • Een enthousiaste assistent begeleider (helpende welzijn)/scholier die verantwoordelijkheidsgevoel en affiniteit met onze doelgroep heeft, creatief is, samen kan werken in een klein team, humor heeft en van muziek en dansen houdt.
 • We zoeken een collega die ons kan ondersteunen in de avonduren, tijdens vakanties en op bepaalde dagen overdag. In het weekend ben je nagenoeg altijd vrij maar dit is bespreekbaar.
 • Ook dien je een oog te hebben om -naast het sociaal emotioneel welzijn van onze bewoners-, ook het fysiek welzijn in de gaten te houden en passende acties te ondernemen indien nodig.
 • Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te lopen. In het kader van de vergewisplicht vragen we je ook om een referentie en het kunnen overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag die wij voor je aanvragen.
 • Vanaf niveau 2 uitstroom Zorg en Welzijn kun je solliciteren. Maar indien je niet aan het profiel voldoet nodigen we je toch uit om te solliciteren.
 • Scholieren vanaf 16 jaar, ongeacht welke opleiding, nodigen wij ook uit om te solliciteren

 

Wat gaan we je bieden onder andere:

 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract bij naar tevredenheid functioneren en ongewijzigde omstandigheden;
 • Je werkt altijd met een ervaren collega samen, draait nooit een dienst alleen;
 • De salariëring is conform de CAO Gehandicaptenzorg, eindejaarsuitkering, vakantiegeld en balansverlof-uren.
 • Om een zo goed mogelijke balans tussen werk en privé te bewaren proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met je hobby’s en vrije tijd.
 • Mogelijkheden tot scholing.
 • Pensioenregeling
 • Prettige werkomgeving in een klein enthousiast team.

Spreekt je dit aan en/of wil je meer info, bel me (Cora) dan even op: 06-20938421. Of kom langs.

Ben je zo enthousiast dat je direct wil reageren, kun je je reactie (korte brief met c.v.) sturen aan: cora@herpen.thomashuis.nl

Delen:

Sollicitatieformulier

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt.