•  

Thomashuis Huijbergen is gehuisvest in de voormalige kapel van Huijbergen. Het is gelegen in een bosrijke omgeving met volop gelegenheid tot wandelen en fietsen. De kapel ligt vrij, aan de kloostertuin van het voormalig instituut ste Marie en is op loopafstand van het dorp. Er is volop ruimte en  rust voor iedere bewoner. Het dorp Huijbergen is een prima uitvalsbasis naar leuke stadjes zoals Bergen op Zoom, Roosendaal en Goes. Mogelijkheden om er op uit te gaan zijn makkelijk te realiseren, zowel in het dorp als daarbuiten.

Zo gewoon mogelijk

Elke bewoner kan hier zijn/haar eigen leven inrichten, zover dit binnen zijn/haar vermogen ligt. Eigen initiatief zullen we aanmoedigen en stimuleren. Ook ondernemen we verschillende aktiviteiten,die we gezamenlijk doen, maar ook individueel. Werkelijke aandacht, en respect staat bij ons centraal. Ook het kunnen genieten en ervaren van kleine, eenvoudige, ongecompliceerde dingen in het leven vinden wij belangrijk. Alles zo gewoon mogelijk.

Wil je zien hoe het leven in een Thomashuis er uit ziet? Bekijk dan onderstaand promofilmpje:

Wonen als een groot gezin in Thomashuis 't Harde

 

De ondernemers 
Wij zijn Peter en Martinique Oppenneer, zorgondernemers van Thomashuis Huijbergen. In ons Thomashuis willen wij mensen met een verstandelijke beperking, in een veilige en huiselijke omgeving, het familieleven laten ervaren. Beiden hebben we ruime ervaring in de zorg en kiezen er bewust voor om zelf bij het Thomashuis te gaan wonen. Op deze manier zijn wij praktisch altijd aanwezig en kunnen wij de aandacht en begeleiding bieden die nodig is. Dit doen we met een klein team van medewerkers dat op elkaar is ingespeeld.

Thomashuis Huijbergen

Staartsestraat 16a
4635 BB Huijbergen
Nederland
Wij hebben plaats beschikbaar! Interesse? Neem gerust contact op:
0164-652864
huijbergen@thomashuis.nl

Testimonials

Op deze pagina vindt u een aantal van de berichten die in de loop der jaren bij ons zijn achtergelaten. Leuk om even terug te lezen!

...

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.