•  
  •  

Thomashuis IJmuiden

In ons Thomashuis wonen acht bewoners met een verstandelijke beperking in een veilige en huiselijke omgeving. Met een klein team gaan wij elke dag voor persoonlijke aandacht, respect voor ieders eigenheid, het rekening houden met ieders behoefte en zorgvraag en het aanbieden van passende vrijetijdsbesteding.
 
Als zorgondernemer heb ik er bewust voor gekozen om zelf ook bij het Thomashuis te gaan wonen. Op deze manier ben ik goed op de hoogte van wat er speelt. Ik ben praktisch altijd aanwezig en vorm een vast aanspreekpunt voor de bewoners en hun ouders/vertegenwoordigers.

 

Ervaring van een ouder

"Het Thomashuis is een echt thuis voor de mensen die er wonen. De groep is zorgvuldig samengesteld en dat is goed te merken. Veel gezelligheid en plezier met elkaar. Zorgondernemer Bianca ziet snel en goed wat er speelt. Gelukkig en dankbaar voor deze fijne plek om te wonen voor mijn dochter."

Thomashuis IJmuiden
De ondernemers

Marcel en Mariska Hulswit zijn sinds 1 december 2022 zorgondernemers van Thomashuis IJmuiden. De komende jaren willen wij graag het verschil maken, flexibel zorgen vanuit het hart waardoor bewoners geborgenheid en een warm thuis vinden waar zij vooral zichzelf kunnen en mogen zijn. Een sfeer creëren waarin bewoners zich welkom en thuis voelen; waarin de best mogelijke zorg en service ervaren wordt.

Thomashuis IJmuiden

Kon. Wilhelminakade 219
1975 GL IJmuiden
Noord-Holland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
06-14283842 of 06-46406028

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.