•  

Thomashuis IJmuiden

Samen is alles mooier!

In Thomashuis IJmuiden wonen negen bewoners met een verstandelijke beperking in een veilige en huiselijke omgeving. Ieder mens, ook diegene met een verstandelijke beperking, verdient een vreugdevol, zinvol en respectvol bestaan. Ieder mens is zijn of haar eigen unieke geheel. Je levenservaring, je talenten, moeilijkheden en je kwetsbaarheden maken je tot wie je bent. In het Thomashuis IJmuiden oordelen we niet en hebben we respect voor wie je bent en daar houden we zoveel mogelijk rekening mee.

In het Thomashuis stemmen wij onze zorg en begeleiding zoveel mogelijk af op ieders persoonlijke behoeften en mogelijkheden. Kleinschaligheid en nabijheid is voor ons de sleutel tot goede zorg voor bewoners met een beperking. In ons huis staat niet alleen het individu centraal maar zeker ook de samenhang van de bewonersgroep; een ieder moet zich namelijk prettig en veilig voelen in zijn of haar huis. 

Ervaring van een ouder; "Het Thomashuis is een echt thuis voor de mensen die er wonen"

De ondernemers

Wij zijn Marcel en Mariska Hulswit, zorgondernemers van ons prachtige Thomashuis IJmuiden. Samen met ons team creëren we een warm thuis waarin wij met de bewoners op een prettige manier met elkaar samenleven. Wij werken vanuit vriendelijkheid, respect en met een gezonde dosis humor.

 Nu onze twee kinderen volwassen zijn hebben wij weer alle tijd, ruimte en energie om samen een nieuwe weg in te slaan. Wij hebben ontdekt dat we het heel fijn vinden om iets te mogen betekenen voor mensen met een beperking. De komende jaren willen wij binnen deze kleinschalige woonvorm samen met de bewoners en medewerkers het verschil maken. Wij zullen onszelf de komende jaren op een professionele wijze en vanuit het hart inzetten om zo de best mogelijke zorg en begeleiding te geven aan onze bewoners.

Thomashuis IJmuiden

Koningin Wilhelminakade 219
1975 GL IJmuiden
Noord-Holland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu