•  

Thomashuis Jirnsum

Als je het Friese dorpje Irnsum nadert, prijkt het immense pannendak van Thomashuis Jirnsum al in de horizon. In deze eeuwenoude boerderij maken wij, Bernard en Marleen, met onze acht bewoners elke dag weer van het leven een feestje. Wij geloven in zorg die mensen met een verstandelijke beperking een warm thuis biedt. Daarbij staan geluk en goede persoonlijke zorg centraal. Dompel je onder in het gezelligste Thomashuis van Friesland!

In Thomashuis Jirnsum leven mensen met diverse achtergronden in een woongemeenschap. Bewoners hebben inspraak in hun eigen leven. In plaats van je te focussen op iemands beperking, kijken wij naar wat een bewoner kan en leuk vindt. Overdag gaan de bewoners naar de dagbesteding, die varieert van schilderen in Sneek tot werken in een drukkerij. Onze bewoners zijn bezige bijen. Eenmaal thuis gaat iedereen zijn eigen gang of worden er gezamenlijk dingen ondernomen, zoals een avondje zwemmen, spelletjes spelen of bakken. Voor elk wat wils. 

Thomashuis Jirnsum heeft een bevlogen team van vijf medewerkers dat ons bijstaat. Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor de bewoners. Wil je een kijkje nemen in Thomashuis Jirnsum of zou jij hier graag willen wonen? Neem dan contact op! De deur staat altijd voor je open. 

Zorgondernemers Thomashuis Jirnsum
De ondernemers

Wij zijn Bernard en Marleen. Acht jaar geleden openden wij de deuren van ons Thomashuis in het Friese dorpje Irnsum om onze bewoners een warm thuis te geven. Wij hebben twee dochters, Kim en Nena. Sinds kort is ons gezinnetje uitgebreid met de komst van ons hondje Famke. Marleen heeft jarenlange ervaring in de kinderopvang en zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Bernard heeft een achtergrond in de horeca en als timmerman. In ons Thomashuis proberen wij onze bewoners een zo vredig en gelukkig mogelijk leven te bieden. Daarbij kijken wij niet naar iemands beperkingen, maar naar wat iemand leuk vindt en wel kan ondernemen.

Thomashuis Jirnsum

Gravinnewei 1
9011XC Jirnsum
Friesland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu