•  

Thomashuis Klundert

Even voorstellen.
 

Ik ben José Nugteren, zorgonderneemster Thomashuis Klundert. Ik heb twee dochters.

 

Als zorgonderneemster van een Thomashuis vind ik wonen in een kleinschalige woonvorm, geïntegreerd in het maatschappelijke gebeuren van een dorp, een belangrijke voorwaarde om volwaardig deel te kunnen nemen aan de samenleving. Hierbij denk ik , daar waar mogelijk, aan het verenigingsleven, werkplekken en vrijetijdsactiviteiten die er binnen Klundert en omstreken zijn. Het is iets waar ik naar streef, maar verlies daarbij de beperking van de bewoner niet uit het oog.

Maar juist de mogelijkheden van ieder mens vind ik  erg belangrijk, laat iedereen tot zijn recht komen. De kleinschaligheid biedt optimale voorwaarde om Privacy, Zelfstandigheid en Keuzevrijheid vorm te geven, terug naar de eenvoud. Met mijn continue aanwezigheid in het Thomashuis bied ik de bewoners Rust, Vertrouwdheid en Persoonlijke aandacht. Maar ook voor ouders en verzorgers ben ik die vaste factor.

Iedereen is altijd welkom voor een praatje en ik ben altijd direct aanspreekbaar.

Jose
De ondernemers

José Nugteren

Thomashuis Klundert

Stadhuisring 3
4791 HS Klundert
Noord-Brabant
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
0168 851851

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.