Begeleider (parttime)

BEGELEIDER m/v 20-24 uur per week

Wij zoeken een begeleider voor Thomashuis Klundert.

De werkomgeving

Als zorgondernemer van een Thomashuis vind ik wonen in een kleinschalige woonvorm, geïntegreerd in het maatschappelijke gebeuren van een dorp, een belangrijke voorwaarde om volwaardig deel te kunnen nemen aan de samenleving. Hierbij denk ik, daar waar mogelijk, aan het verenigingsleven, werkplekken en vrijetijdsactiviteiten die er binnen Klundert en omstreken zijn. Het is iets waar we naar streven, maar verliezen daarbij de beperking van de bewoner niet uit het oog.

Maar juist de mogelijkheden van ieder mens vind ik belangrijk, laat iedereen tot zijn recht komen. De kleinschaligheid biedt optimale voorwaarde om privacy, zelfstandigheid en keuzevrijheid vorm te geven. Met onze continue aanwezigheid in het Thomashuis bieden we onze bewoners rust, vertrouwdheid en persoonlijke aandacht. Je draagt bij aan huiselijkheid en geluk van bewoners. Ook voor ouders en verzorgers zijn we die vaste factor.

Bij Thomashuis Klundert wonen 9 bewoners.  Bewoners zijn in de leeftijd van 20 tot en met 48 jaar. Bewoners hebben een matige verstandelijke beperking, met mogelijk bijkomende problematieken zoals epilepsie (dravet), spasme, autisme.

De functie

De functie van begeleider (2e deskundige) heeft tot doel het ondersteunen, begeleiden en verzorgen van bewoners, binnen Thomashuis Klundert. De begeleider werkt “zelfstandig samen” in een klein team. 

Wat bieden wij?

  • Grote verscheidenheid aan bewoners;
  • Dankbaar werk binnen een enthousiast team;
  • Variëteit in werkzaamheden

Wat verwachten wij?

  • Je hebt een afgeronde opleiding SPW niveau 3 of een daaraan gelijk gesteld diploma;
  • Je hebt ervaring met verpleegtechnische handelingen, zoals epilepsie en medicatie toedienen
  • Je hebt affiniteit voor de doelgroep waarbij je een gezonde balans weet te vinden tussen afstand en nabijheid;
  • Flexibiliteit, hetgeen terugkomt in verschillende aspecten van deze functie en werkplek. We zien flexibiliteit in de verscheidenheid van onze bewoners. Je dient hiervoor een flexibel oor en oog te hebben. Maar ook in de verschillende diensten die we hebben. Lange en korte vroege/avonddiensten, dagdiensten en slaapdiensten. Zowel in het weekend als door de week.
  • Graag in bezit zijn van een rijbewijs, ivm de mogelijkheid tot in het rijden van de bus.

Is je interesse gewekt? Reageer dan snel!

Voor informatie kun je onze website bezoeken of telefonisch contact zoeken 06-83692443. Je schriftelijke sollicitatie, aangevuld met CV kun richten aan Jose Nugteren, Thomashuis Klundert, Stadhuisring 3, 4791 HS Klundert of Mailen klundert@thomashuis.nl  

Delen:

Sollicitatieformulier

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt.