•  

Onze missie is: meer inhoud geven aan de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

In ons Thomashuis kunnen we dit op kleinschalige wijze bieden! De invulling van de zorg wordt mede ingekleurd door onze christelijke identiteit. Omdat we zelf bij het Thomashuis wonen, zijn we goed op de hoogte van wat er speelt. Wij zijn praktisch altijd aanwezig en vormen het vaste aanspreekpunt voor de bewoners en hun ouders/vertegenwoordigers.

 

Geborgenheid en gezelligheid, vanuit een liefdevolle en veilige basishouding vinden wij heel belangrijk. Van daaruit mag de ander zichzelf zijn en krijgt hij/zij de ruimte om nieuwe dingen te leren, te ontwikkelen, eigen keuzes maken. Met de bewoners en de medewerkers vullen we elkaar aan en respecteren we de ander. We willen een (t)huis zijn waar de gewone, kleine dingen prettig zijn, zo gewoon mogelijk.

 

 

De ondernemers 
Wij zijn René & Monique van Manen, zorgondernemers van Thomashuis Kruiningen. Samen met onze vier kinderen vormen wij het gezin van Manen. Beiden hebben we jarenlange ervaring in de zorg. René is als technisch medewerker werkzaam geweest en Monique heeft als woonbegeleider en manager diverse functies vervuld voor mensen met een verstandelijke beperking. We houden er allebei van om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Thomashuis Kruiningen

Zandweg 4
4416 NA Kruiningen
Nederland
Heb je vragen of ben je benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
0113381810 of 0681647816

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.