•  

Per 1 oktober 2017 zijn Rick Harms en Lindi van Gent de nieuwe zorgondernemers van Thomashuis Lochem! Zij volgen Lia en Leon de Jongh op die na ruim 13 jaar besloten hebben om hun Thomashuis over te dragen.

Het Thomashuis in Lochem ging in september 2003 van start als één van de allereerste Thomashuizen. Met mooie nieuwe uitdagingen in het verschiet hebben Lia en Leon vorig jaar (na ruim 13 jaar) aangegeven hun Thomashuis te willen overdragen aan nieuwe zorgondernemers.

We zijn er trots op dat we met Rick en Lindi (ouders van twee jonge kinderen) een gedreven stel hebben gevonden dat met hart en ziel aan de slag zal gaan. Op haar Facebookpagina schrijft Lindi: “Het is officieel! Op 1 oktober verhuizen wij met ons gezin naar het prachtige Lochem. Wij gaan daar samen met een kleine groep medewerkers de beste zorg bieden aan 8 super lieve bewoners.”

Hond

De kennismaking met zowel de bewoners als de ouders/vertegenwoordigers heeft al plaatsgevonden en van alle kanten is het vertrouwen in de toekomst groot. “We moeten nog wel even een hond aanschaffen”, zegt Rick lachend. “Dat was één van de vereisten van een bewoner.”

Zowel Lindi als Rick zijn geen onbekende van de formule Thomashuizen. Lindi werkt al zo’n 7 jaar in Thomashuis Coevorden en Rick is al ruim 3 jaar medewerker in Herbergier Gees nadat hij zich als heftruckchauffeur liet omscholen. Samen heeft het stel waargenomen in Steenwijk en Coevorden, en hebben ze ook al even meegedraaid in Thomashuis Lochem.

Aan een tafeltje

Tijdens één van de waarnemingen ontstond aan een tafeltje in het privégedeelte van het Thomashuis het gesprek over het starten van een eigen Thomashuis. “Eigenlijk waren we het er allebei gelijk over eens”, weet Lindi nog. “De kwaliteit die je in een Thomashuis kunt leveren, de ruimte, rust en de huiselijke sfeer. Het is zo mooi om dit te kunnen doen.”

De ondernemers 
Wij zijn Rick Harms en Lindi van Gent en wij zijn sinds 1 Oktober 2017 de nieuwe zorgondernemers! Samen met onze 2 kinderen Abel van 4 jaar en Olaf van 2 jaar zijn we verhuist vanuit Coevorden naar het prachtige Lochem. Lindi is 7.5 jaar werkzaam geweest in het Thomashuis Coevorden en Rick heeft 3.5 jaar bij de Herbergier in Gees gewerkt. Na een aantal keer vakantieopvang te hebben gedaan in Thomashuis Coevorden begon het voor onszelf ook te kriebelen en kwam al snel de wens om zelf ook een Thomashuis te beginnen. We hebben van Oktober 2016 tot December 2016 waargenomen in Thomashuis Steenwijk en hebben ons in deze periode aangemeld als toekomstige zorgondernemer. We hadden niet durven dromen dat een jaar later wij ook werkelijk ons eigen Thomashuis zouden hebben. We doen het met veel passie en plezier en hebben er geen moment spijt van gehad.

Thomashuis Lochem

Barchemseweg 70
7241 JG Lochem
Nederland
Wij hebben plaats beschikbaar! Interesse? Neem gerust contact op:
0573-250910
lochem@thomashuis.nl

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.