•  

Thomashuis Lochem

Het Thomashuis in Lochem is het eerste Thomashuis dat van start ging in september 2003.  Aan de voet van de Lochemseberg staat ons mooie Thomashuis op loopafstand van het centrum van Lochem. 
Een voormalig hotel uit 1910 die verbouwd is tot een prettig ruim en licht woonhuis voor 9 mensen met een verstandelijke beperking. 


Op dit moment hebben we een gezellige groep van 9 dames en heren in diverse leeftijden.
Samen vormen wij een soort groot gezin waarin samen wordt geleefd, gekookt, gegeten, activiteiten ondernomen en ontspannen. 
Gezamelijk op de bank een film kijken, een spelletje mens erger je niet spelen of een wandeling naar de markt maken zijn veel voorkomende activiteiten die wij graag samen doen. 

Iedere bewoner heeft een eigen lichte zit/slaapkamer en er word gezamelijk gebruik gemaakt van 2 badkamers.
We hebben een fijne ruime woonkamer en keuken waar we de meeste tijd samen doorbrengen.
Zomers doen we de schuifpui lekker open en zijn wij vaak in de tuin te vinden. 

Samen met een klein team van medewerkers zorgen wij voor een veilige stabiele woonomgeving voor onze bewoners. 

 

Interesse om te wonen in dit Thomashuis?

Vul het contactformulier in

Open het formulier
x
De ondernemers

Wij zijn Rick Harms en Lindi van Gent en wij zijn sinds 1 Oktober 2017 de zorgondernemers van Thomashuis Lochem. Samen met onze 4 kinderen Abel, Olaf Ivo en Elke leven wij op de bovenverdieping van het Thomashuis. Nadat wij jarenlang hebben gewerkt in een Thomashuis en Herbergier hebben we ervoor gekozen om de stap te wagen om zelf zorgondernemer te worden in een eigen Thomashuis.

Thomashuis Lochem

Barchemseweg 70
7241 JG Lochem
Gelderland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu